Ο Άνδρέας Ποταμιάνος το πρόσωπο του Propeler Club για το 2020

Χρόνος ανάγνωσης ⏰ 2 λεπτά

Άκρως εντυπωσιακή ήταν η ετήσια εκδήλωση για την κοπή της πίτας του Propeler Club που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Μ. Βρετανία.

Μία εκδήλωση, από την οποία δεν θα μπορούσε να απουσιάσουν στιγμές διάκρισης σε προσωπικότητες για την προσφορά τους στην ναυτιλία, ενώ απονεμήθηκαν και υποτροφίες σε όσους διακρίθηκαν στις σπουδές τους και τον αθλητικό στίβο.

Κεντρικό πρόσωπο της βραδιάς ήταν ο εφοπλιστής Ανδρέας Ποταμιάνος ο οποίος τιμήθηκε για την πολύχρονη προσφορά του στα ναυτιλιακά επιχειρηματικά δρώμενα με επίκεντρο την κρουαζιέρα καθώς είναι εκ των πρώτων που δημιούργησαν το κλάδο στην Ελλάδα.

Παράλληλα, τιμήθηκαν οι αθλήτριες της ιστιοπλοΐας Μ. Τσαμοπούλου και Μ. Παππά ( 420 women Sailing Team) που έχουν έχουν διακριθεί σε παγκόσμιους και πανευρωπαϊκούς αγώνες.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Propeler Club κ. Κωστής Φραγκούλης αναφέρθηκε επιγραμματικά στους στόχους του Club υπενθυμίζοντας τη σημασία του “next” δηλαδή του «μότο» που έχει υιοθετήσει το Club που ατενίζει την «αυγή» της νέας δεκαετίας προσηλωμένο στις αρχές του.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο Αμερικανός Πρέσβης Τζέφρυ Πάιατ, ο οποίος στον σύντομο χαιρετισμό του, εξήρε το ρόλο και την συνεισφορά του Propeler Club στη περαιτέρω σύσφιξη των Ελληνο-Αμερικανικών σχέσεων ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην επιτυχία που σημείωσε η επίσκεψη του πρωθυπουργού κ. Κ. Μητσοτάκη στις ΗΠΑ. Επιπλέον, αναφέρθηκε και στομ γεωστρατηγικό ρόλο της χώρας μας ως, που αποτελεί πυλώνας σταθερότητας στην περιοχή της Μεσογείου.