Επίσκεψη του Αρχηγού του Λιμενικού στην Καλαμάτα

Χρόνος ανάγνωσης ⏰ < 1 λεπτό

Την Καλαμάτα επισκέφθηκε ο Αρχηγός Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχος Λ.Σ. Θεόδωρος Κλιάρης, το διήμερο 1 και 2 Φεβρουαρίου 2020. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του, επισκέφθηκε το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καλαμάτας όπου συναντήθηκε με τον Λιμενάρχη Καλαμάτας Αντιπλοίαρχο Λ.Σ. Γιαννουλάτο Νικόλαο και ενημερώθηκε εκτενώς για τη δραστηριότητα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καλαμάτας και του Α’ Λιμενικού Τμήματος Κορώνης, καθώς και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Παράλληλα, ο κ. Αρχηγός είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, τον Κυβερνήτη και το πλήρωμα του ΠΛΣ-143 καθώς και εκπροσώπους της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Νοτίου Πελοποννήσου. Ενημερώθηκε για το έργο τους και συνεχάρη τα στελέχη του Λιμεναρχείου για τον ζήλο που επιδεικνύουν καθημερινά στην εκτέλεση της αποστολής τους.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του, πραγματοποίησε εθιμοτυπική συνάντηση με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ.κ. Χρυσόστομο. Την Κυριακή 02 Φεβρουαρίου παρέστη στις εορταστικές εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Υπαπαντής του Χριστού παρουσία της Α.Ε. Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου.