Δύο χρόνια πετυχημένης λειτουργίας έκλεισε η εταιρεία Cargo360° του Μιχάλη Γαλιατσάτου

Χρόνος ανάγνωσης ⏰ 2 λεπτά

Πανηγυρικό ήταν το κλίμα της εορταστικής εκδήλωσης που πραγματοποίησε η εταιρεία Cargo360° που κλείνει δύο χρόνια λειτουργίας της πολύ πετυχημένης και δυναμικής της πορείας στο χώρο της εφοδιαστικής αλυσίδας στο τομέα της ναυτιλίας.

Με την παρουσία 100 και πλέον συνεργατών και φίλων, η Cargo360° γιόρτασε την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου τα γενέθλιά της, κόβοντας και την παραδοσιακή βασιλόπιτα του 2020, σε μία επετειακή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Θέατρο Διδασκαλίας Μουσικής του Συλλόγου Φίλων Μουσικής «Λίλιαν Βουδούρη» στο Μέγαρο Μουσικής.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Cargo360°, Μιχάλης Γαλιατσάτος, αλλά και όλη η ομάδα συνεργατών της εταιρείας, υποδέχθηκαν φίλους, πελάτες, συνεργάτες και υψηλόβαθμα στελέχη του χώρου των Logistics, της Ναυτιλίας, αλλά και πολιτικές προσωπικότητες, αντάλλαξαν ευχές αλλά και τις απόψεις τους για τον ρόλο της Cargo360° στην αγορά, ενώ ενημερώθηκαν για τα μελλοντικά σχέδια της εταιρείας.
Ειδικότερα, ο κ. Γαλιατσάτος, αναφέρθηκε στα μελλοντικά σχέδια που αφορούν στην επέκταση των πετυχημένων δραστηριοτήτων της εταιρείας, με έμφαση στις υπηρεσίες διαχείρισης τελωνειακών αποθηκών προς τρίτους, αλλά και την ενεργοποίηση μιας ακόμη επιχειρηματικής ιδέας, με την έναρξη της OCEAN MEDIA, και την λειτουργία του www.oceanplus.gr για θέματα που άπτονται της Οικονομίας της Θάλασσας (Blue Economy).

Σημειώνεται ότι η Cargo360° είναι το νέο κεφάλαιο μιας μακρόχρονης ιστορίας στον χώρο της εφοδιαστικής αλυσίδας. Με έδρα τον Πειραιά, η πόλη που αποτελεί το πρώτο διαμετακομιστικό κέντρο εισόδου στην Ευρώπη, η Cargo360° παρέχει υψηλού επιπέδου εξειδικευμένες υπηρεσίες με ταχύτητα και ασφάλεια.

Το πολύπειρο προσωπικό της παρέχει υπηρεσίες Εκτελωνισμών, Διαχείρισης Τελωνειακών Αποθηκών, Υπηρεσίες Ειδικών Τελωνειακών Καθεστώτων – Απλουστεύσεων, Συμβουλευτικές και Ασφαλιστικές Υπηρεσίες, Υπηρεσίες Εφοδιαστικής Αλυσίδας & Logistics και Διεθνών Μεταφορών με έμφαση στα Ναυτιλιακά Logistics αλλά και Φορολογική Εκπροσώπηση Εταιρειών του Εξωτερικού.