Καθηλώνει από την ερχόμενη Τρίτη σχεδόν το σύνολο του στόλου της η easyJet

Χρόνος ανάγνωσης ⏰ < 1 λεπτό

Στην καθήλωση του μεγαλύτερου μέρους του στόλου της από την Τρίτη, 24 Μαρτίου, προχωρεί η βρετανική αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους easyJet, στον απόηχο των περιορισμών στα ταξίδια ώστε να αποφευχθεί η εξάπλωση του κορωνοϊού.

Η easyJet θα πραγματοποιήσει στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου δρομολόγια επαναπατρισμού για τους πελάτες της, που αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί έως την Δευτέρα. Από την Τρίτη θα περιορίσει στο ελάχιστο το πτητικό της πρόγραμμα, για ζωτικής σημασίας υπηρεσίες σε συγκεκριμένους προορισμούς.

«Γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι για τους πελάτες να φθάσουν σπίτι και συνεχίζουμε να πραγματοποιούμε πτήσεις επαναπατρισμού τις επόμενες ημέρες», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της easyJet, Γιόχαν Λούντγκρεν. «Η σημαντική μείωση του πτητικού μας προγράμματος είναι αυτό που πρέπει να κάνουμε, όταν πολλές χώρες έχουν εκδώσει οδηγία στους πολίτες να μην ταξιδεύουν, εκτός κι αν είναι πολύ σημαντικοί οι λόγοι, ενώ η καθήλωση των αεροσκαφών θα συμβάλλει στη μείωση του κόστους, σε μια εποχή που είναι ζωτικής σημασίας η μείωσή του», ανέφερε.