Attica: “Η απαγόρευση της επιβατικής κίνησης στις γραμμές Αδριατικής αναμένεται να έχει επιδράσεις”

Χρόνος ανάγνωσης ⏰ < 1 λεπτό

Σε ανακοίνωσή της, η εταιρεία, ATTICA Α.Ε. προβαίνει σε ενημέρωση του επενδυτικού κοινού ότι παρακολουθεί στενά τη διαμορφούμενη κατάσταση λόγω της εξάπλωσης του Covid-19 και καταβάλλει με συνέπεια και υπευθυνότητα κάθε δυνατή προσπάθεια για την προστασία των επιβατών, των συνεργατών και των εργαζομένων του Ομίλου Attica, καθώς και για τη διασφάλιση της εφοδιαστικής αλυσίδας από και προς Ιταλία, αλλά και στα Ελληνικά νησιά.

Όπως αναφέρεται, η εταιρεία παρακολουθεί και συμμορφώνεται με το σύνολο των αποφάσεων των Ελληνικών και Ευρωπαϊκών Αρχών για την προάσπιση της δημόσιας υγείας με ταυτόχρονη διασφάλιση της εφοδιαστικής αλυσίδας, όπως αυτές διαμορφώνονται καθημερινά.

Οι κυβερνητικές αποφάσεις για απαγόρευση της επιβατικής κίνησης στις γραμμές Αδριατικής και περιορισμό της στις γραμμές εσωτερικού, αναμένεται να έχουν επίδραση στο μεταφορικό έργο και στην οικονομική κατάσταση της Εταιρείας, το εύρος της οποίας δεν είναι δυνατόν να εκτιμηθεί επί του παρόντος και θα εξαρτηθεί από την εξέλιξη και διάρκεια της πανδημίας, καθώς και από τη χρονική διάρκεια ισχύος των κυβερνητικών μέτρων και τυχόν περαιτέρω μέτρα που θα ληφθούν για την αντιμετώπισή της.