Κεραμέως: “Ιδανικά μέχρι τις 15 Ιουλίου να έχουν γίνει οι πανελλαδικές”

Χρόνος ανάγνωσης ⏰ < 1 λεπτό

«Nα μείνουμε όσο πιο κοντά γίνεται στον Ιούνιο» όσον αφορά τις Πανελλαδικές εξετάσεις επανέλαβε η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως.

“Αυτό που θέλει το Υπουργείο είναι οι Πανελλαδικές να έχουν ολοκληρωθεί μέσα στον Ιούλιο, ιδανικά μέχρι τις 15 Ιουλίου» διευκρινίζοντας ότι «όλα εξαρτώνται από την πορεία της πρωτοφανούς κρίσης που βιώνουμε και τον περιορισμό αυτής» είπε η κ.Κεραμέως και σημείωσε ότι «περιορίζεται η ύλη σε αυτή που έχει διδαχθεί στη φυσική τάξη. Αφουγκραστήκαμε τη μεγάλη αγωνία και αναστάτωση όλων των υποψηφίων μαθητών».

Όσον αφορά το πότε θα ανοίξουν τα σχολεία – με αφορμή και τις σχετικές δηλώσεις του Ηλία Μόσιαλου – αρχικά η κυρία Κεραμέως σημείωσε ότι «συνομιλώ καθημερινά με τον κ. Τσιόδρα για το θέμα των εκπαιδευτικών δομών. Τα μηνύματα που λαμβάνω από τον κ. Τσιόδρα είναι αισιόδοξα» προαναγγέλοντας ότι σήμερα Παρασκευή «θα συνεδριάσει η Επιτροπή και θα εξετάσει το θέμα της αναστολής εκπαιδευτικών δομών. Προφανώς θα υπάρξει παράταση. Ελπίζουμε ότι αν ο Απρίλιος κυλήσει καλά, να γυρίσουμε άμεσα σε μια σταδιακή κανονικότητα».