Πανοραμικά πλάνα από εκκλησίες και μοναστήρια μέσω drone -Δείτε το εκπληκτικό βίντεο

Χρόνος ανάγνωσης ⏰ < 1 λεπτό

Ένα εκπληκτικό βίντεο ετοίμασε η ομάδα Up Stories σε συνεργασία με διάφορους κινηματογραφιστές, το οποίο ταξιδεύει τον θεατή έστω και νοητά σε πανέμορφα μέρη που έχουν το στίγμα της ορθοδοξίας.

Το φετινό Πάσχα, είναι διαφορετικό από εκείνα των προηγούμενων χρόνων και οι πιστοί φέτος καλούνται να μείνουν μακρυά από τις εκκλησίες, ενώ την μοναδική νότα εορτασμού των άγιων ημερών του Πάσχα δίνει η τηλεόραση που δείχνει τη θεία λειτουργία.

Στο βίντεο που ακολουθεί, έχουν συνδυαστεί αριστοτεχνικά η εικόνα με τον ήχο, ενώ τα πανοραμικά πλάνα με την βοήθεια drone από χαρακτηριστικά μοναστήρια και εκκλησίες της χώρας, ταξιδεύουν τον θεατή έστω και νοητά σε μέρη ήρεμα και γαλήνια.

Από τα επιβλητικά Μετέωρα που προκαλούν ρίγη και δέος στη θέασή τους και το Άγιο Όρος, την παλαιότερη και σπουδαιότερη μοναστική κοινότητα της Ορθοδοξίας, μέχρι την Παναγία την Χοζοβιώτισσα «σκαρφαλωμένη» στις πλαγιές κάθετου βράχου στην απόκρημνη νότια ακτή της Αμοργού και την Παναγία της Τήνου, σημείο αναφοράς της Ορθοδοξίας, καθώς και πολλά άλλα γραφικά εκκλησάκια σε νησιωτικούς και στεργιανούς προορισμούς, η παρθένα ομορφιά της Ελλάδας μαγεύει ακόμη και τον πιο ρεαλιστή.

Δείτε το βίντεο: