Πέτσας: “Ο Βρούτσης απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του Πρωθυπουργού”

Χρόνος ανάγνωσης ⏰ < 1 λεπτό

“To συνολικό σχέδιο σταδιακής μετάβασης στην κανονικότητα θα ανακοινωθεί στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη”,επανέλαβε ο Στέλιος Πέτσας κατά την ενημέρωση των συντακτών, ενώ είπε ότι πρόθεση της κυβέρνησης είναι να αρθεί η υποχρέωση αποστολής SMS και έγγραφης βεβαίωσης για τη μετακίνηση των πολιτών.

«Το sms και το έντυπο μετακίνησης είναι πρόθεσή μας να αφαιρεθούν από την καθημερινότητά μας όταν θα εφαρμοστεί η σταδιακή μετάβαση», είπε χαρακτηριστικά.

Τι είπε για τα voucher των επιστημόνων

Σε ερώτηση αν ο κ. Βρούτσης εξακολουθεί να απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του πρωθυπουργού μετά την χτεσινή κατάργηση του προγράμματος τηλεκατάρτισης, ο κ.Πέτσας απάντησε: Ναι. Όταν λαμβάνονται τόσο πολλά μέτρα σε τόσο σύντομο χρόνο είναι λογικό να υπάρχουν και αστοχίες. Σημασία έχει οι αστοχίες να διορθώνονται, όπως και έγινε», τόνισε ο Στέλιος Πέτσας και πρόσθεσε: «Τα 600 ευρώ στους επιστήμονες θα καταβληθούν από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων. Εξετάζεται αν μπορούν να διατεθούν και ευρωπαϊκοί πόροι».