Στον Πειραιά ο Μητσοτάκης για την πρώτη μέρα της εστίασης (video)

Χρόνος ανάγνωσης ⏰ 2 λεπτά

Τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στον Πειραιά, υποδέχτηκε σήμερα ο δήμαρχος της πόλης Γιάννης Μώραλης .

Ο κ. Μώραλης τόνισε ότι είναι μεγάλη τιμή για την πόλη να ξεκινάει ο πρωθυπουργός την περιοδεία του για την επαναλειτουργία των καταστημάτων εστίασης από τον Πειραιά, ενώ από την πλευρά του, ο ο κ. Μητσοτάκης απάντησε ότι θα επισκεφτεί και άλλες φορές τον Πειραιά γιατί σύντομα θα εγκαινιάσει του σταθμούς του Μετρό στη Νίκαια και τον Κορυδαλλό.

Ο κ Μητσοτάκης αναφέρθηκε και στο θέμα της αξιοποίησης του Πύργου και όπως είπε, αυτό είναι κάτι που θα ανεβάσει σημαντικά την τοπική οικονομία και θα οδηγήσει την πόλη στην ανάπτυξη.

Ο κ. Μώραλης ανέφερε ότι είναι και άλλα μεγάλα έργα σε εξέλιξη στον Πειραιά και παρά τα προβλήματα που υπήρχαν με το λιμάνι αισιοδοξεί ότι η επόμενη μέρα θα βρει έναν διαφορετικό, ανεπτυγμένο και ισχυρό Πειραιά.

Ο κ. Μητσοτάκης είπε στον Δήμαρχο ότι πρέπει να υπάρξει μέριμνα ώστε να δοθεί μεγαλύτερος χώρος στα καταστήματα εστίασης για να αναπτύξουν τραπεζοκαθίσματα, καθώς οι περιορισμοί που υπάρχουν δεν τους επιτρέπουν να έχουν τον κόσμο που θέλουν στους χώρους που διαθέτουν και ο κ. Μώραλης απάντησε ότι ήδη έχει μιλήσει με τους εκπροσώπους των επιχειρηματιών και περιμένει τις προτάσεις τους για να βρεθούν λύσεις.

Παρόντες στη συνάντηση του Πρωθυπουργού με το Δήμαρχο ήταν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τάκης Αβραμίδης, ο Πρόεδρος του ΕΒΕΠ Βασίλης Κορκίδης και ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά, Γιάννης Βουτσινάς.