Προειδοποίηση Μόσιαλου για τον κορωνοϊό

Χρόνος ανάγνωσης ⏰ < 1 λεπτό

Ανάρτηση με πολλαπλά μηνύματα έκανε στο Facebook ο καθηγητής Πολιτικής της Υγείας στο London School of Economics και εκπρόσωπος της Ελληνικής Κυβέρνησης στους διεθνείς οργανισμούς για τον κορωνοϊό, Ηλίας Μόσιαλος.

Ο κ. Μόσιαλος, με αφορμή το γεγονός ότι 107 άνθρωποι μολύνθηκαν από τον κορωνοϊό σε λειτουργίες στην Φρανκφούρτη, αλλά και ότι βρίσκεται στην εντατική ο επικεφαλής της κοινότητας, προειδοποιεί κάθε δύσπιστο για την επικινδυνότητα του ιού, αλλά και όλους όσους συνεχίζουν να αμφισβητούν την σοβαρότητα της κατάστασης.

«Αφιερωμένο σε όσους πιστεύουν ότι δεν υπήρξε ούτε θα υπάρξει πρόβλημα. Εύχομαι ολόψυχα να ξεπεράσει το πρόβλημα ο επικεφαλής της κοινότητας», έγραψε χαρακτηριστικά πάνω από την ανάρτηση, η οποία αναφέρει τα εξής:

«Η απάντηση στο ερώτημα πώς μολύνθηκαν 107 και πλέον άτομα σε λειτουργία Βαπτιστών στη Φρανκφούρτη ενώ τηρήθηκαν, όπως αρχικά ισχυρίστηκαν όλα τα μέτρα: κατά τη διάρκεια της λειτουργίας οι πιστοί τραγούδησαν και δεν φορούσαν μάσκες. Στην εντατική ο επικεφαλής της κοινότητας».