Σε λειτουργία οι μαρίνες Ζέας – Γουβιών και Λευκάδας

Χρόνος ανάγνωσης ⏰ < 1 λεπτό

H D Marinas Hellas, εταιρεία στην οποία υπάγονται οι μαρίνες της Ζέας στην Αττική, των Γουβιών στην Κέρκυρα και της Λευκάδας, εγκαινίασε από τη Δευτέρα 25 Μαΐου την επανεκκίνηση του yachting και του θαλάσσιου τουρισμού.

Σύμφωνα με τα όσα αποφάσισαν οι αρμόδιοι, απελευθερώθηκε ο απόπλους και ο κατάπλους εντός της ελληνικής επικράτειας των ιδιωτικών σκαφών αναψυχής με μέγιστο επιτρεπόμενο όριο τους 12 επιβάτες, ενώ από τις 29 Μαΐου, οι περιορισμοί άρθηκαν και για τις επαγγελματικές δραστηριότητες αναψυχής.

Οι μαρίνες έχουν τεθεί ξανά σε λειτουργία για το κοινό, με τα καταστήματα εστίασης που βρίσκονται εντός των εγκαταστάσεων τους να υποδέχονται πελάτες στους εξωτερικούς χώρους.

Η D-Marinas Hellas, με βάση το αίσθημα ευθύνης απέναντι στην κοινωνία, τους εργαζομένους αλλά και τους πελάτες της, έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και πρόληψης σε όλες τις μαρίνες τις οποίες διαχειρίζεται, σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμόδιων Αρχών. Σε όλους τους χώρους των μαρινών καθώς και στον κοινόχρηστο εξοπλισμό, πραγματοποιούνται απολυμάνσεις, έχουν επιβληθεί τα μέσα ατομικής προστασίας στο προσωπικό των μαρινών και έχει πραγματοποιηθεί εκπαίδευσή του για την ορθή χρήση τους.

Στους εσωτερικούς χώρους έχουν υιοθετηθεί μέτρα ειδικής σήμανσης και ελεγχόμενης εισόδου για τη διατήρηση της απόστασης του 1,5m μεταξύ των ατόμων και σε κάθε μαρίνα έχει προετοιμαστεί ειδικό σχέδιο διαχείρισης ύποπτου περιστατικού COVID-19.