Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου: Δείτε το φετινό θερινό πρόγραμμα

Χρόνος ανάγνωσης ⏰ < 1 λεπτό

Το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου παρουσίασε πριν από λίγη ώρα ηλεκτρονικά το πρόγραμμά του για το εφετινό καλοκαίρι. Ένα πρόγραμμα συμπυκνωμένο, που περιλαμβάνει παραστάσεις στους ανοιχτούς χώρους του Φεστιβάλ, το Ωδείο Ηρώδου Αττικού, το Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου και το Μικρό Θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου. Καθώς στην εφετινή διοργάνωση δεν θα παρουσιαστεί το σύνολο του αρχικού σχεδιασμού, το εφετινό φεστιβάλ θα έχει τον υπότιτλο ΥΠΟΣΥΝΟΛΟ – FRAGMENT.

Η Κατερίνα Ευαγγελάτου, καλλιτεχνική διευθύντρια του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου ανακοίνωσε το πρόγραμμα του εφετινού φεστιβάλ. Όπως ανακοίνωσε η κ. Ευαγγελάτου από τις 70 παραγωγές από 14 χώρες που είχαν προγραμματιστεί για εφέτος μόνο οι 17 θα υλοποιηθούν. Πρόκειται για παραγωγές του Φεστιβάλ και συνεργασίες με κρατικούς φορείς, που είχαν όλες εξαγγελθεί στον αρχικό προγραμματισμό.

Στις παραγωγές θα συμμετέχουν 300 καλλιτέχνες, από τους 1400 του αρχικού προγραμματισμού, και όλες θα παρουσιαστούν στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου, στο Μικρό Θέατρο της Επιδαύρου και στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού. Όλες οι παραστάσεις θα παρουσιαστούν με βάση τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και προσαρμοσμένες στα νέα δεδομένα.

Διαβάστε εδώ το πρόγραμμα.