Ανοίγει η εστίαση σε εσωτερικούς χώρους στις 6 Ιουνίου – Αναλυτικά οι κατηγορίες

Χρόνος ανάγνωσης ⏰ < 1 λεπτό

Την σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων σε τομείς της οικονομίας ανακοίνωσε ο υφυπουργός Ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης.

Αναλυτικά, τι ανοίγει τις επόμενες ημέρες

Από τις 6 Ιουνίου, ξεκινά η επαναλειτουργία της εστίασης σε εσωτερικούς χώρους. Επίσης, επιτρέπονται εκ νέου η λειτουργία των εστιατορίων στα ξενοδοχεία, η παροχή γευμάτων και ποτών από κυλικείο, η παροχή γευμάτων και ποτών σε υπαίθριες εκδηλώσεις, οι υπηρεσίες που παρέχονται από αναψυκτήριο καθώς και οι υποστηρικτικές δραστηριότητες για τις τέχνες του θεάματος. Το προσεχές Σάββατο θα επιτρέπεται το αλκοόλ και η μουσική στις παραλίες.

Τη Δευτέρα 8 Ιουνίου σε λειτουργία μπαίνουν οι υπηρεσίες που παρέχονται από χορευτικό κέντρο, από άλλα καταστήματα πώλησης ποτών με διάθεση πρόσβασης στο διαδίκτυο, από καφενείο με τεχνικά ή μηχανικά παιχνίδια, από κέντρο διασκέδασης, από καφετέρια με διάθεση πρόσβασης στο διαδίκτυο, από κέντρο διασκέδασης-καφωδείο, από κέντρο διασκέδασης-μπουάτ, καθώς επίσης και από κέντρο διασκέδασης-ντισκοτέκ.

Στις 15 Ιουνίου ανοίγουν γυμναστήρια, καταλύματα διακοπών εποχικής λειτουργίας, ιαματικά λουτρά και SPA ενώ στις 29 Ιουνίου ανοίγουν οι κατασκηνώσεις που φιλοξενούν παιδιά.

Την 1η Ιουλίου ξεκινούν και πάλι παραστάσεις και συναυλίες.

Σημειώνεται ότι δεν υπάρχει ακόμη πρόβλεψη για άνοιγμα σε: σχολικές καντίνες, κλειστά σινεμά, ΚΑΠΗ, τυχερά παιχνίδια τραπεζιού, καζίνο, χαρτοπαιχτικές λέσχες, ντισκοτέκ χωρίς ποτό και φαγητό.