Πέτσας για τουρκικές προκλήσεις: “Προετοιμαζόμαστε για κάθε ενδεχόμενο”

Χρόνος ανάγνωσης ⏰ < 1 λεπτό

“Δεν φοβόμαστε. Προετοιμαζόμαστε για κάθε ενδεχόμενο“, τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας αναφερόμενος στην τουρκική προκλητικότητα.

Ο κ.Πέτσας μιλώντας στον ΣΚΑΪ είπε χαρακτηριστικά: “Αναδεικνύουμε παντού ότι δεν υπάρχει έννομη ενέργεια από πλευρά της Τουρκίας.”Τα νησιά έχουν ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδα και το αναγνωρίζει η διεθνής κοινότητα, είπε ο κ. Πέτσας.

“Έχουμε πολύ σαφές πλεονέκτημα. Η δική μας προετοιμασία και τα σωστά μηνύματα που στέλνουμε παντού θα συμβάλλουν ώστε να μην έχουμε περαιτέρω ζητήματα.”

Σχετικά με την οικονομική ύφεση μετά την κρίση του κορωνοϊού ο κυβερνητικός εκπρόσωπος εκτίμησε ότι η χώρα θα καταφέρει να ανακάμψει με γρήγορους ρυθμούς.

Για τις φορολογικές υποχρεώσεις των πολιτών και πως θα μπορέσουν να ανταποκριθούν ο κ. Πέτσας είπε ότι θα ανακοινωθούν διευκολύνσεις στο επόμενο διάστημα.

Έχουν δοθεί ήδη παρατάσεις για φορολογικές υποχρεώσεις όπως είπε ο κ. Πέτσας και τόνισε ότι η κυβέρνηση θα διευκολύνει τον κόσμο και μετά την κρίση του κορωνοϊού με δόσεις.