Οι απαντήσεις της 35χρονης στον εισαγγελέα

Χρόνος ανάγνωσης ⏰ 2 λεπτά

Την απάντηση “ναι ξέρω τι έχει πάθει η 34χρονη” έδωσε η 35χρονη κατηγορούμενη για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα.

Παρά τα στοιχεία της έρευνας που φαίνεται, κατά τις Αρχές, να τη συνδέουν ευθέως με την αποτρόπαια πράξη, η ίδια εμφανίστηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, ενώπιον του εισαγγελέα που της άσκησε την ποινική δίωξη χθες για το κακούργημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική διάθεση και για το πλημμέλημα της απείθειας, ψύχραιμη και ψυχρή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η 35χρονη αρνήθηκε όλα τα στοιχεία που της παρουσίασαν οι αρχές. Για την 34χρονη που νοσηλεύεται στο Θριάσειο, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, παραδέχθηκε ότι την γνώριζε μέσω μιας ξαδέρφης της, αλλά αρνήθηκε ότι την ζήλευε για κάποιον άνδρα.

Στο ερώτημα “γιατί είχε αγοράσει περούκα” φέρεται να απάντησε ότι δεν είχε πετύχει η βαφή στο μαλλί της κι έτσι επέλεξε αυτή τη λύση.

Στην ερώτηση για ποιο λόγο απουσίαζε από τη δουλειά της το πρωινό που δέχθηκε την επίθεση η 34χρονη στην Καλλιθέα, εκείνη φέρεται να απάντησε ότι είχε πάει να φτιάξει τα νύχια της.

Για την μπεζ καμπαρντίνα, το μαύρο παντελόνι και το σακίδιο που εντοπίστηκαν στο σπίτι της και κατά την αστυνομία έχουν ταυτοποιηθεί από τα βίντεο ότι είναι τα ίδια που φορούσε και η δράστης της επίθεσης, η κατηγορούμενη φέρεται να απάντησε ότι τέτοιες ίδιες καπαρντίνες καθώς και σακ βουαγιάζ είναι συνηθισμένα και κυκλοφορούν ευρέως ενώ το παντελόνι είχε χρόνια να το φορέσει.

Η 35χρονη από την πρώτη στιγμή της προσαγωγής και σε συνεχεία σύλληψής της, τήρησε απαρέγκλιτα τη γραμμή της άρνησης.