Επίθεση με βιτριόλι: Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για την δράση της 35χρονης

Χρόνος ανάγνωσης ⏰ 2 λεπτά

Η αστυνομική έρευνα συνεχώς οδηγεί σε νέες αποκαλύψεις, καθώς σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, η 35χρονη φαίνεται ότι είχε βάλει GPS TRACKER στο αυτοκίνητο της Ιωάννας.

Όπως ανακάλυψαν οι διωκτικές Αρχές, στο κινητό της είχε εφαρμογή παρακολούθησης δορυφορικού γεωεντοπισμού. Με αυτήν πιθανότατα παρακολουθούσε τις κινήσεις της Ιωάννας, προκειμένου να ξέρει ανά πάσα στιγμή που βρίσκεται.

Παράλληλα, στο κινητό της βρέθηκαν και φωτογραφίες από την είσοδο του σπιτιού της Ιωάννας και το γραφείο όπου εργαζόταν.

Σε ό,τι αφορά στο γιατί η 35χρονη κράτησε την περούκα, και την τηλεκάρτα, ο δικηγόρος της 35χρονης, Σάκης Κεχαγιόγλου, μιλώντας στο Mega σημείωσε ότι «από τη μία πλευρά θεωρείται οργανωμένη ψύχραιμη, προγραμματισμένη, κάνει σχέδιο, τσεκάρει, κάνει πρόβες, και από την άλλη μεριά είναι μια τελείως ερασιτεχνική και παιδιάστικη πράξη. Αυτό δημιουργεί μια εικόνα αντιφατική και διαταραχής».

Ο δικηγόρος της 35χρονης εκτίμησε πως η πελάτης του, θα προφυλακιστεί για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα. Αποκάλυψε μάλιστα πως όταν της το είπε πως θα προφυλακιστεί, η απάντησή της ήταν «εμένα η ζωή μου έχει τελειώσει».

Ερωτηθείς για τα κίνητρα της 35χρονης, ο Σάκης Κεχαγιόλγου είπε: «γνωρίζω το φάκελο της δικογραφίας. Διαγιγνώσκω το κίνητρο μέσα από τα έγγραφα. Αλλά αυτό προϋποθέτει τη δική της συνεργασία, τις δικές της εξηγήσεις. Είναι θέμα αξιοπρέπειας να δέχεσαι κάποια πράγματα της δικογραφίας τα οποία είναι οφθαλμοφανή. Υπάρχει αποστασιοποίηση και απομάκρυνση από την πλευρά της, ότι δεν την αφορά. Δεν θέλει να αντιμετωπίσει τη δικογραφία και τις συνέπειες. Όχι την προφυλάκισή της, που είναι απολύτως βέβαιη. Αν δεν προφυλακιστεί θα είναι ίσως η μεγαλύτερη έκπληξη στην καριέρα μου».