Υπόθεση βιτριόλι: Στη φυλακή οδηγήθηκε η 35χρονη

Χρόνος ανάγνωσης ⏰ 2 λεπτά

Το δρόμο για τη φυλακή πήρε η 35χρονη η οποία κατηγορείται για την επίθεση σε βάρος της 34χρονης Ιωάννας.
Ανακριτής και εισαγγελέας, ομόφωνα, αποφάσισαν την προφυλάκιση της νεαρής γυναίκας η οποία φέρεται να άσκησε το δικαίωμα της σιωπής επικαλούμενη την κακή ψυχολογική της κατάσταση.

Ντυμένη στα μαύρα και κρύβοντας το πρόσωπο της με ένα μαντίλι η 35χρονη οδηγήθηκε στο γραφείο του ανακριτή λίγο μετά τις 9:30 το πρωί προκειμένου να απολογηθεί για το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση αλλά και για το πλημμέλημα της απείθειας.

«Η εντολέας μου λόγω της σωματικής και ψυχολογικής της κατάστασης στην οποία βρίσκεται δεν ήταν σε θέση να απολογηθεί. Έκανε χρήση του δικαιώματος της σιωπής και ζήτησε να απολογηθεί σε επόμενο χρόνο. Επιπλέον υπήρξαν νέα στοιχεία τα οποία θέλαμε να μελετήσουμε και με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα προφυλακίστηκε» δήλωσε ο συνήγορος της Σάκης Κεχαγιόγλου.

Οι αρχές θεωρούν πως τα στοιχεία σε βάρος της 35χρονης είναι συντριπτικά και η δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος της είναι «δεμένη».

Την ίδια ώρα, τα στοιχεία που βρήκαν οι Αρχές στο κινητό της κατηγορούμενης είναι άκρως αποκαλυπτικά, καθώς φέρεται να ήθελε να παρακολουθήσει μέχρι και το αυτοκίνητο του θύματος!

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως τα συμπληρωματικά στοιχεία που έρχονται στο φως μετά τον σταδιακό έλεγχο των κινητών της αλλά και του υπολογιστή της κατηγορουμένης οδηγούν στο συμπέρασμα πως παρακολουθούσε με εμμονή εδώ και μήνες την άτυχη Ιωάννα.

Φωτογραφίες της Ιωάννας από το Facebook και το Instagram φέρονται να είναι αποθηκευμένες στο κινητό της όπως και εικόνες από την είσοδο του σπιτιού της από πέρυσι το καλοκαίρι.

Επιπλέον, στο μικροσκόπιο των αρχών έχουν μπει και ιδιόχειρα σημειώματα που βρέθηκαν στο σπίτι της κατηγορούμενης στα οποία φέρεται να εκφράζει τον προβληματισμό της για διάφορες γυναίκες και τη σχέση της με τον σύντροφό της.