Κρήτη: Νεαρός Σουηδός βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό – Είχε έρθει σε επαφή με αρκετό κόσμο

Χρόνος ανάγνωσης ⏰ < 1 λεπτό

Συναγερμός έχει σημάνει στην Κρήτη εξαιτίας ενός νέου κρούσματος κορωνοϊού που ανιχνεύθηκε στο νησί, μετά την πάροδο μεγάλου χρονικού διαστήματος.

Πρόκειται για έναν νεαρό άνδρα από τη Σουηδία, ο οποίος βρέθηκε στην Κρήτη, σε εταιρεία τηλεπικοινωνιών, λόγω της εργασίας του.

Τα συμπτώματα που παρουσιάζει χαρακτηρίζονται ήπια. Ο 20χρονος νοσηλεύεται στη μονάδα Covid-19 στο νοσοκομείο Χανίων, καθώς το επαναληπτικό τεστ στο οποίο υποβλήθηκε βγήκε θετικό.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Creta Live, ζητούμενο τώρα παραμένει η διαδικασία της ιχνηλάτησης, καθώς ο νεαρός από τη Σουηδία, λόγω της φύσης της εργασίας του, είχε έρθει σε επαφή με αρκετό κόσμο στα Χανιά.

Η ιστοσελίδα NeaKriti, επισημαίνει ότι ο 20χρονος άνδρας υπεβλήθη σε τεστ στο νοσοκομείο «ΝΙΜΤΣ» της Αθήνας στις 5 Μαΐου, όπου βγήκε θετικό. Στις 12 Μαΐου υπεβλήθη σε νέο τεστ στο ίδιο νοσοκομείο, όπου και πάλι βγήκε θετικό, ωστόσο δεν έμεινε για νοσηλεία, καθώς είχε ελαφριά συμπτώματα.