Κόντρα στον αέρα μεταξύ Παππά-Γεωργιάδη για το “μαγαζάκι” και τον Μιωνή

Χρόνος ανάγνωσης ⏰ < 1 λεπτό

Έντονο διαπληκτισμό είχε το πρωί της Τετάρτης ο Νίκος Παππάς με τον Άδωνι Γεωργιάδη, με αφορμή το ηχητικό της συζήτησης του πρώην υπουργού με τον επιχειρηματία Σάμπυ Μιωνή.

Στον διάλογο που είχαν στον «αέρα» της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, οι δύο πολιτικοί αντάλλαξαν βαριές κουβέντες. Ο Άδωνις Γεωργιάδης χαρακτήρισε ως σπείρα και συμμορία τον ΣΥΡΙΖΑ και από την πλευρά του, ο κ. Παππάς, χαρακτήρισε τον κ.Γεωργιάδη ως «τυπικό ακροδεξιό, ψεύτη και διαστρεβλωτή».

Μιλώντας στην εκπομπή, ο κ. Γεωργιάδης υποστήριξε ότι ο Νίκος Παππάς «δίνει κάθε φορά και μια διαφορετική θεωρία» για όλα όσα έγιναν.

Παράλληλα, στον ισχυρισμό του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ότι αναφερόταν στον κ. Μιωνή όταν έλεγε «βγάζουν πολλά λεφτά», ο Αδωνις Γεωργιάδης σημείωσε ότι «αυτά δεν τα πιστεύει ούτε ο γιος μου που είναι έξι ετών. Είναι σχεδόν για το Δελφινάριο».

«Είστε σπείρα, δεν ήσασταν κυβέρνηση. Το “μαγαζί” είναι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, τα “λεφτά” τα έβγαζε ο Παπαγγελόπουλος και το πιο εντυπωσιακό είναι η ατάκα ότι “μας χαλάει την κεντρική γραμμή του μαγαζιού”» συμπλήρωσε ο κ. Γεωργιάδης σε υψηλούς τόνους.

Ο κ. Γεωργιάδης υπογράμμισε ότι αν είναι μονταρισμένο το υλικό, όπως λέει ο Νίκος Παππάς, θα φανεί από το πόρισμα των ειδικών της Ελληνικής Αστυνομίας.