Η νέα καμπάνια από το υπουργείο Τουρισμού και τον ΕΟΤ

Χρόνος ανάγνωσης ⏰ < 1 λεπτό

Την νέα καμπάνια “Destination Greece – Health First” παρουσίασε ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης , με τον γενικό γραμματέα του ΕΟΤ Δημήτρη Φραγκάκη.

Η καμπάνια θα τρέχει μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου, θα παρουσιαστεί σε βασικές ευρωπαϊκές αγορές και θα συνδεθεί με το app του Visit Greece.

“Η καμπάνια καθησυχάζει, ενημερώνει και προτρέπει τον δυνητικό τουρίστα να έρθει στη χώρα μας”, συμπλήρωσε ο κ. Θεοχάρης, υπογραμμίζοντας ότι η καμπάνια αναπτύσσεται σε τρεις άξονες. “Πρώτον, θέλω να ταξιδέψω στην Ελλάδα, μπορώ; Δεύτερον, πόσο ασφαλής θα είμαι, τι μέτρα έχει πάρει η Ελλάδα για να διασφαλίσει την υγεία μου και την ασφάλειά μου; Τρίτον, τι θα συμβεί στις διακοπές μου αν αρρωστήσω;”, είπε ο υπουργός Τουρισμού, επισημαίνοντας ότι η πανδημία αποτελεί μια ιδιαίτερη πρόκληση, που κάνει διαφορετική την εμπειρία των διακοπών.

Από την πλευρά του ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ τόνισε: “Οι τελευταίοι 6 μήνες ήταν εξαιρετικά δύσκολοι, αλλά και εξαιρετικά παραγωγικοί για τον ΕΟΤ. Το 2020 για πρώτη φορά ξεκινήσαμε καμπάνια branding της χώρας στις 15 Ιανουαρίου. Δυστυχώς, η πανδημία του κορωνοϊού ανέκοψε, αλλά δεν διέκοψε την πορεία διαφήμισης της χώρας στο εξωτερικό”.

Μάλιστα, ο Δ. Φραγκάκης προανήγγειλε την έναρξη της καμπάνιας που στόχο θα έχει την ενίσχυση του εσωτερικού τουρισμού, καθώς και την καμπάνια που θα στοχεύει στο rebranding των 5 νησιών που έχουν πληγεί από τις προσφυγικές ροές.