SeaJets: Ένα δωρεάν εισιτήριο στους επιβάτες του σημερινού δρομολογίου του WolrdChampion

Χρόνος ανάγνωσης ⏰ < 1 λεπτό

Ένα δωρεάν εισιτήριο προσφέρει η Seajets στους επιβάτες του σημερινού δρομολογίου του καταμαράν WorldChampion Jet από τον Πειραιά προς τη Σύρο και τη Μύκονο, το οποίο πραγματοποιήθηκε με καθυστέρηση λόγω προβλήματος στο σύστημα κλιματισμού. Το εισιτήριο θα είναι για όποιον προορισμό του δικτύου της εταιρείας επιθυμούν.

Σε ανακοίνωσή της η Seajets επισημαίνει ότι αναλαμβάνει την ευθύνη για την αναστάτωση που προκλήθηκε το πρωί. Στο πλοίο, όπως θυμίζει, παρουσιάστηκε πρόσκαιρη δυσλειτουργία του συστήματος κλιματισμού, με αποτέλεσμα τη μειωμένη απόδοση του. Αυτή, εξηγεί, οφειλόταν σε εργασίες αναβάθμισης που πραγματοποιήθηκαν πριν την εκτέλεση του δρομολογίου. Η δυσλειτουργία αποκαταστάθηκε πλήρως και το πλοίο συνεχίζει το καθημερινό του δρομολόγιο που περιλαμβάνει 6 προορισμούς.

«Από τις 3 Ιουλίου μέχρι σήμερα το WorldChampion Jet εκτελεί καθημερινά τα δρομολόγια τους προς 6 προορισμούς έχοντας μεταφέρει χιλιάδες επιβάτες και εφαρμόζει με σχολαστικότητα τα υγειονομικά πρωτόκολλα με στόχο την προστασία των επιβατών και του πληρώματος» σημειώνει η εταιρεία και προσθέτει: «Η σχολαστική τήρηση των μέτρων προστασίας εφαρμόζεται με συνέπεια στο σύνολο του στόλου της Seajets, χωρίς να έχει υπάρξει μέχρι σήμερα διαμαρτυρία ή πρόβλημα».