Διάρρηξη στο σπίτι της Εισαγγελέως κατά της Διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη

Χρόνος ανάγνωσης ⏰ < 1 λεπτό

Διάρρηξη σημειώθηκε στο σπίτι της Εισαγγελέως κατά της Διαφθοράς, Ελένης Τουλουπάκη.

Όπως μετέδωσε το OPEN, δεν λείπουν από το σπίτι υπολογιστές ή άλλες συσκευές αξίας. Το γραφείο της είναι άνω κάτω, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν έχουν κλαπεί φάκελοι υποθέσεων ή άλλα έγγραφα.

Η ίδια απουσίαζε από το σπίτι, καθώς βρίσκεται σε διακοπές.

Η καθαρίστρια η οποία εργάζεται στην οικία της Εισαγγελέως Διαφθοράς κας Ελένης Τουλουπάκη, φέρεται να ενημέρωσε για την διάρρηξη τα ξημερώματα της Κυριακής.

Σύμφωνα με ανώτερους αξιωματικούς της Ασφάλειας Αττικής οι οποίοι διερευνούν την καταγγελία, η οικιακή βοηθός που πήγε νωρίς το πρωί για να καθαρίσει διαπίστωσε ότι η πόρτα ήταν παραβιασμένη και διάφορα πράγματα ήταν ανακατεμένα.

Η γυναίκα δεν μπήκε στο σπίτι, και αμέσως ενημέρωσε τηλεφωνικά την κ. Τουλουπάκη, η οποία βρίσκεται σε διακοπές και αναμένεται να επιστρέψει εντός της ημέρας και εκείνη με τη σειρά της στην αστυνομία.

Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής βρίσκονται αυτή την ώρα στο σπίτι της Εισαγγελέως Διαφθοράς, ενώ όπως αναφέρει το ΑΠΕ, έχουν κληθεί και οι άνδρες της προσωπικής της ασφάλειας προκειμένου να διαπιστωθεί αν όντως υπήρξε διάρρηξη και έχει αφαιρεθεί κάτι μέσα από το σπίτι.