«Θα αποτρέψουμε μια μεγάλη καταστροφή» – Συγκλονιστική ανάρτηση γιατρού για τις μάσκες

Χρόνος ανάγνωσης ⏰ 1 λεπτό

Να χρησιμοποιούν μάσκα για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού καλεί γιατρός τους πολίτες ώστε να «αποτρέψουμε μια μεγάλη καταστροφή».

Με μια συγκλονιστική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η γιατρός Ελένη Ισχάκη τονίζει ότι πριν έξι μήνες οι πολίτες χειροκροτούσαν τους γιατρούς και τους νοσηλευτές και εκείνοι απαντούσαν ότι κάνουν απλά το καθήκον τους.

Πλέον, όπως υπογραμμίζει, είναι η ώρα οι πολίτες να κάνουν το δικό τους καθήκον, επισημαίνοντας ότι «λίγες ώρες με μάσκα την ημέρα και θα αποτρέψουμε μια μεγάλη καταστροφή».

«Τα νούμερα των διασωληνωμένων είναι αυτά που λέγονται. Ο ρυθμός είναι αυξανόμενος και τα κρεβάτια λιγοστεύουν. Πολλοί εξ’ αυτών ήταν αρνητές του ιού» επισημαίνει χαρακτηριστικά η γιατρός.

Η ανάρτηση της γιατρού

«Πριν 6 μήνες μας χειροκροτούσες. Ήμασταν ήρωες λέει….. Κι εμείς απαντήσαμε ότι κάναμε απλά το καθήκον μας. Τώρα γίνε εσύ ο ήρωάς μας, κάνε εσύ το δικό σου καθήκον.

Λίγες ώρες με μάσκα την ημέρα και θα αποτρέψουμε μια μεγάλη καταστροφή. Δεν κινδυνολογώ. Με ήδη το 60%των κλινών κατειλημμένων από covid είναι αυτονόητη η εξέλιξη. Ακόμη κι αν δεν πιστεύεις του πολιτικούς, ακόμη κι αν δεν πιστεύεις ό,τι διαβάζεις στο ίντερνετ (και καλά κάνεις), πίστεψε τους ανθρώπους της πρώτης γραμμής.

Τα νούμερα των διασωληνωμένων είναι αυτά που λέγονται. Ο ρυθμός είναι αυξανόμενος και τα κρεβάτια λιγοστεύουν. Πολλοί εξ’ αυτών ήταν αρνητές του ιού….Ακόμα έχουμε την ευκαιρία να το ανατρέψουμε όλο αυτό».