Τέσσερις νεκροί σήμερα από τον φονικό ιό – Στους 336 οι νεκροί

Χρόνος ανάγνωσης ⏰ < 1 λεπτό

Ακόμη δύο ασθενείς έχασαν τη ζωή τους από κορωνοϊό τις τελευταίες ώρες με αποτέλεσμα ο αριθμός των νεκρών να φτάνει τους 336.

Το τελευταίο θύμα είναι ένας 55χρονος που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Σωτηρία». Ο 55χρονος είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο στις 12 Σεπτεμβρίου και άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί της Κυριακής. Ο 55χρονος έπασχε σύμφωνα με πληροφορίες από υποκείμενα νοσήματα.

Ακόμη, έχασε τη ζωή του από κορωνοϊό και ένας 84χρονος, ο οποίος νοσηλευόταν και αυτός στο νοσοκομείο «Σωτηρία». Ο ηλικιωμένος νοσηλευόταν διασωληνωμένος από τις 9 Σεπτεμβρίου.

Νωρίτερα δύο ακόμη συμπολίτες μας έχασαν τη μάχη με την Covid-19. Πρόκειται για μια 74χρονη γυναίκα που νοσηλευόταν διασωληνωμένη σε κλίνη ΜΕΘ κατέληξε στις 2.00 τα ξημερώματα στο ΑΧΕΠΑ. Επίσης, μια 88χρονη που νοσηλευόταν από τις 17 Σεπτεμβρίου σε απλή κλίνη στο Σωτηρία κατέληξε λίγη ώρα μετά τη διασωλήνωσή της και πριν μεταφερθεί σε ΜΕΘ. Και οι δύο γυναίκες έπασχαν από υποκείμενα νοσήματα.

Τέλος τα μεσάνυχτα του Σαββάτου έγινε γνωστό ότι κατέληξε ένας 88χρονος στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος νοσηλευόταν στο Ιπποκράτειο.