Ενισχύεται στην Ελλάδα ο βρετανικός νηογνώμονας Lloyd’s Register

Χρόνος ανάγνωσης ⏰ < 1 λεπτό

Στην ενδυνάμωση της εμπορικής του ομάδας για τις ναυτιλιακές και υπεράκτιες δραστηριότητες προχωρά ο βρετανικός νηογνώμονας Lloyd’s Register στη Νότια Ευρώπη.

Ο Νίκος Τσατσαρός αναλαμβάνει καθήκοντα εμπορικού διευθυντή για την Ελλάδα, την Κύπρο και το Ισραήλ.

Ξεκινώντας την καριέρα του ως μηχανικός πλοίων, ο Νίκος Τσατσαρός διαθέτει πλούσια τεχνική εμπειρία και άρτια γνώση της ναυτιλιακής αγοράς, μέσα από την 14ετή πορεία του στον LR, όπου ξεκίνησε ως επιθεωρητής στο Λίβερπουλ.

Διανύοντας το μεγαλύτερο μέρος της πορείας του στην Κίνα, μεταξύ άλλων ως επικεφαλής επιθεωρητής στο Zhoushan-Ningbo, ασχολήθηκε με την ταξινόμηση νεότευκτων πλοίων, εξυπηρετώντας τους πελάτες εκτός Κίνας με κατασκευαστικό ενδιαφέρον.

Παράλληλα, εμπορικά καθήκοντα αναλαμβάνει η Κατερίνα Κοντογιάννη, η οποία έχει πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας στο ενεργητικό της σε νηογνώμονες και ναυτιλιακές εταιρείες.

Νέο μέλος της εμπορικής ομάδας είναι και ο Θοδωρής Κουρμπέλης, μεταφέροντας τη τεχνογνωσία που αποκόμισε κατά την απασχόλησή του στο Τεχνικό Γραφείο Υποστήριξης του LR στην Ελλάδα, όπου ξεκίνησε ως επιθεωρητής.

Έχοντας διαχειριστεί πολύπλοκα project και εγκρίσεις τύπου για ηλεκτρολογικό εξοπλισμό και συστήματα ελέγχου, διαθέτει αποδεδειγμένη εμπειρία στον ναυτιλιακό κλάδο, ενώ παράλληλα έχει ασχοληθεί με τη διαχείριση έργων που προωθούν τα εναλλακτικά καύσιμα στην περιοχή.

Η εμπορική ομάδα, η οποία εξυπηρετεί Ελλάδα, Κύπρο και Ισραήλ, καλύπτει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, από την κατασκευή πλοίων μέχρι την ασφαλή ενσωμάτωση νέων τεχνολογιών.