Γεωργιάδης: Προς άνοιγμα τα κέντρα αισθητικής

Χρόνος ανάγνωσης ⏰ < 1 λεπτό

Η κυβέρνηση, προσανατολίζεται στο άνοιγμα των κέντρων αισθητικής,όπως γνωστοποίησε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης.

Εξηγώντας το σκεπτικό πίσω από αυτή την απόφαση ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε πως και να παραμείνουν κλειστά τα κέντρα αισθητικής, πολλές κυρίες θα κάνουν χρήση των υπηρεσιών αυτών στα σπίτια τους με παράνομο τρόπο. Παρόλα αυτά, ήταν κατηγορηματικός στο ενδεχόμενο να ανοίξει κάποιος άλλος κλάδος.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, επανέλαβε πως δεν πρόκειται να αλλάξει η ώρα έναρξης της απαγόρευσης κυκλοφορίας από τις 10 το βράδυ τις παραμονές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς. «Το ρεβεγιόν είναι ο μεγαλύτερος τρόμος των γιατρών. Αν τους ρωτήσετε τι φοβούνται περισσότερο και από την λιανική πώληση, αυτό είναι το ρεβεγιόν», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Σχολιάζοντας επίσης την κατάσταση στον εμπορικό κόσμος με την έναρξη του συστήματος του click away, ο υπουργός Ανάπτυξης υποστήριξε ότι «πήγε αρκετά καλά και έγιναν χιλιάδες παραγγελίες με αυτό τον τρόπο». Ανέφερε μάλιστα πως στις μεγάλες αλυσίδες περίπου το 40% των νέων παραγγελιών που θα παραδίδονταν με ταχυμεταφορά θα τα παραλάβουν οι καταναλωτές με click away. Άρα τόνισε ο κ. Γεωργιάδης, ο στόχος που ήταν η αποφόρτιση των εταιριών ταχυμεταφοράς φαίνεται πως επιτυγχάνεται.