Τη δρομολόγηση πλοίου στη γραμμή Ρόδου – Καρπάθου – Κάσου και Κρήτης ζητούν 5 δήμαρχοι νησιών

Χρόνος ανάγνωσης ⏰ < 1 λεπτό

Τη δρομολόγηση πλοίου στη γραμμή Ρόδου-Καρπάθου-Κάσου-Χάλκης και Κρήτης ζητά ο δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης, ο οποίος με ανάρτησή του στο Facebook, αναφέρει ότι έστειλε σχετική επιστολή με αυτό το αίτημα στον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννη Πλακιωτάκη .

Μάλιστα, όπως αναφέρει, η επιστολή υπογράφεται από πέντε δημάρχους νησιών που ζητούν την δρομολόγηση πλοίου στη ακτοπλοϊκή γραμμή Ρόδου-Χάλκης-Καρπάθου-Κάσου και Σητείας.

Ειδικότερα, ο Δήμαρχος Ρόδου και πρόεδρος της ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου κ.Καμπουράκης στην ανάρτηση του αναφέρει: «Διεκδικούμε σύγχρονες ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες για τα νησιά μας.

Με τους συναδέλφους Δημάρχους της Σητείας, της Καρπάθου, της Χάλκης και της Ηρωικής Νήσου Κάσου, στείλαμε επιστολή προς τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννη Πλακιωτάκη, ζητώντας τη δρομολόγηση πλοίου ΗΙGHSPEED στην άγονη γραμμή που συνδέει αυτά τα λιμάνια με την Ρόδο.

Από κοινού, αγωνιζόμαστε για την αναβάθμιση της ακτοπλοϊκής σύνδεσης της άγονης γραμμής Σητείας-Κάσου-Καρπάθου-Χάλκης-Ρόδου που θα συμβάλλει στην ανάπτυξη αλλά και στην ενδυνάμωση των σχέσεων των νησιωτών».