Νέες αναβολές για την Ευρωπαϊκή Κρουαζιέρα

Χρόνος ανάγνωσης ⏰ < 1 λεπτό

Αναβολής συνέχεια για την επανεκκίνηση της ευρωπαϊκής κρουαζιέρας, αφού πέντε από τις μεγαλύτερες εταιρείες κρουαζιέρας ανακοίνωσαν την αναπροσαρμογή των πλάνων τους.

Συγκεκριμένα, HOLLAND AMERICA LINE και PRINCESS CRUISES, αναβάλλουν τις ευρωπαϊκές κρουαζιέρες τους έως τις 30 Ιουνίου. Επίσης, η SEABOURN μετέφερε την ημερομηνία έναρξης των ευρωπαϊκών κρουαζιέρων τριών πλοίων της (Soyourn, Encore και Ovation), στις 3 Ιουλίου, ενώ του τέταρτου πλοίου της (Quest) στις 7 Νοεμβρίου.

Και η ROYAL CARIBBEAN INTERNATIONAL έχει ακυρώσει τις κρουαζιέρες του Μαΐου, διατηρώντας όμως τα προγράμματα τεσσάρων πλοίων της, Quantum, Spectrum, Voyager και Odyssey Of The Seas. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι τα τρία πλοία θα δραστηριοποιηθούν στην Ασία, ενώ το τελευταίο θα ξεκινήσει κρουαζιέρες στην Ανατολική Μεσόγειο από τον Ιούνιο με βάση τη Χάιφα του Ισραήλ.

Επιπρόσθετα, η AIDA CRUISES ανακοίνωσε την αναβολή επανεκκίνησης των δρομολογίων της σε Μεσόγειο και Βόρεια Ευρώπη, διατηρώντας όμως, το πρόγραμμα ταξιδίων του κρουαζιερόπλοιου Aida Perla στα Κανάρια νησιά.

Τέλος, νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα η ελληνική CELESTYAL CRUISES, ανακοίνωσε την επανέναρξη δρομολογίων της στις 29 Μαΐου, με το μικρότερο πλοίο του στόλου της, Cristal, σε εβδομαδιαίες κρουαζιέρες. Στη συνέχεια, αναμένεται να ενταχθεί στα δρομολόγια του και το δεύτερο πλοίο της εταιρείας.