Και το όνομα αυτής OCEANIA VISTA

Χρόνος ανάγνωσης ⏰ < 1 λεπτό

Αυτό είναι το όνομα του νέου πλοίου της OCEANIA CRUISES. Θα είναι το πρώτο από τα δύο πλοία της Allura Class, που έχουν παραγγελθεί στα ιταλικά ναυπηγεία Fincantieri και θα παραδοθούν το 2023 και 2025, αντίστοιχα.

Το χωρητικότητας 1.200 επιβατών και 800 μελών πληρώματος, θα είναι το 7ο πλοίο του στόλου και θα προσφέρει μία ζεστή και φιλόξενη, αλλά συνάμα και υπερπολυτελή φιλοξενία στις εντυπωσιακές καμπίνες-σουίτες του. Επίσης, οι επισκέπτες του θα μπορούν να έχουν μοναδικές και πρωτότυπες γαστρονομικές εμπειρίες και μία εξαιρετικά εξατομικευμένη εξυπηρέτηση με δύο μέλη πληρώματος να αντιστοιχούν σε τρεις επιβάτες.

Ένα από τα εντυπωσιακά εσωτερικά χαρακτηριστικά του πλοίου είναι το Grand Dining Room, που εκτείνεται σε δύο καταστρώματα και μεταφέρει το κλίμα από το Παρίσι των αρχών του 20ου αιώνα με μία σύγχρονη εκδοχή της “Belle Epoque“.

Ο πρόεδρος και CEO της εταιρείας, Bob Binder, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι “η OCEANIA VISTA δεν αντιπροσωπεύει απλά μία άποψη για το μέλλον της OCEANIA CRUISES, αλλά και το μοναδικό όραμα των χιλιάδων αξιωματικών και πληρωμάτων, που έπαιξαν έναν καθοριστικό ρόλο στο σχεδιασμό του πλοίου και το βοήθησαν να γίνει πραγματικότητα. Οι αξιωματικοί και τα πληρώματα μας φέρνουν πάντα εξαιρετικές νέες ιδέες στο προσκήνιο και στη συνέχεια τις εφαρμόζουν. Περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο μέρος της εταιρείας μας, σε αυτούς οφείλουμε την επιτυχία μας”.