Η VIKING CRUISES ξεκινά τις κρουαζιέρες στο Ην. Βασίλειο

Χρόνος ανάγνωσης ⏰ < 1 λεπτό

Η Viking Cruises ανακοίνωσε ότι επανέρχεται στις κρουαζιέρες από τον ερχόμενο Μάιο. Συγκεκριμένα, το νέο της κρουαζιερόπλοιο, VIKING VENUS θα πραγματοποιήσει τρεις ειδικές οκταήμερες κρουαζιέρες στην Αγγλία με διακριτικό τίτλο “England’s Scenic Shores” και με αναχωρήσεις από το Portsmouth στις 22 και 29 Μαΐου και 5 Ιουνίου.

Στις ειδικές αυτές κρουαζιέρες, προς το παρόν μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μόνο πάλι και πίστη επιβάτες της VIKING CRUISES, ενώ στη συνέχεια θα ανοίξουν οι κρατήσεις και για όλους τους κατοίκους του Ηνωμένου Βασιλείου και μόνο.

Το VIKING VENUS θα είναι το 6ο πλοίο της εταιρείας, ενώ το το 2022 αναμένεται να παραδοθούν άλλα δύο ίδια πλοία. Επίσης, από το 2023 έως το 2027 έχουν παραγγελθεί άλλα 7 κρουαζιερόπλοια, φτάνοντας το συνολικό αριθμό του στόλου στα 16 πλοία. Όλα τα πλοία έχουν χτιστεί στα ιταλικά ναυπηγεία Fincantieri και είναι αδελφά. Είναι μεσαίου μεγέθους κρουαζιερόπλοια με μήκος 227 μ. και πλάτος 29 μ. Επίσης έχουν τη δυνατότητα να φιλοξενήσουν 930 επιβάτες σε καμπίνες με μπαλκόνι ή σουίτες.

Η ονοματοδοσία του πλοίου θα πραγματοποιηθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο στις 17 Μαΐου, από τη Βρετανίδα δημοσιογράφο και broadcaster Annie Diamond και πέντε μέρες μετά το πλοίο θα ξεκινήσει την παρθενική του κρουαζιέρα.