Στον εισαγγελέα προσφεύγει η κυβέρνηση για την υπόθεση Φουρθιώτη

Χρόνος ανάγνωσης ⏰ < 1 λεπτό

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του Μένιου Φουρθιώτη,,η οποία τάραξε τα νερά στο πολιτικό σκηνικό της χώρας, με τον ΣΥΡΙΖΑ να έχει σηκώσει τους τόνους μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, επίκειται άμεση προσφυγή στον εισαγγελέα, «ζητώντας πλήρη διερεύνηση όλων των πτυχών της υπόθεσης».

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι «ήδη έχει παρέμβει οικονομικός εισαγγελέας και διερευνώνται οι οικονομικές πτυχές της υπόθεσης», ενώ κατέληγαν με νόημα: «Τον λόγω έχει πλέον η δικαιοσύνη».

Υπενθυμίζεται ότι προ ημερών ο πρώην υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης, με δηλώσεις του στην εφημερίδα Documento, είχε ισχυριστεί χωρίς να τον αναφέρει, πως ο παρουσιαστής φέρεται να εκμεταλλεύτηκε το πρόγραμμα «Συν-Εργασία».

Ο πρώην υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων αναφέρει πως ο τηλε-παρουσιαστής, τον οποίο “φωτογραφίζει”, μπήκε στο πρόγραμμα «Συν-Εργασία» εμφανίζοντας ξαφνικά μεικτές μηνιαίες αποδοχές συνολικού ύψους 80.000 ευρώ τόσο για τον ίδιο όσο και για πρώην και νυν συνεργάτες του.