Εμβολιάζει τα πληρώματά της η MSC Cruises

Χρόνος ανάγνωσης ⏰ < 1 λεπτό

Εντατικό πρόγραμμα εμβολιασμού των πληρωμάτων των κρουαζιερόπλοιων της, έθεσε σε εφαρμογή η MSC Cruises.
Η εταιρία σχεδιάζει τον άμεσο εμβολιασμό των μελών του πληρώματος στα 10 κρουαζιερόπλοιά της, που θα πραγματοποιήσουν τον προγραμματισμό για τις καλοκαιρινές διακοπές κρουαζιέρας του 2021 στη Μεσόγειο και τη Βόρεια Ευρώπη, αλλά και όσα πρόκειται να ξεκινήσουν ξανά στην Καραϊβική από τα λιμάνια των ΗΠΑ, καθώς και άλλα που προετοιμάζονται για την επανεκκίνηση τους.

Ο Gianni Onorato, Διευθύνων Σύμβουλος της MSC Cruises, δήλωσε: «Καθώς τα πλοία μας προετοιμάζονται να υποδεχτούν όλο και περισσότερους επισκέπτες τις επόμενες εβδομάδες και μήνες, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη ενός ολοκληρωμένου σχεδίου εμβολιασμών για όλο το πλήρωμά μας.

Στόχος μας είναι να προσθέσουμε ένα περαιτέρω επίπεδο προστασίας τόσο για τους ίδιους όσο και για τους επισκέπτες που θα καλωσορίσουν για τις διακοπές τους, καθώς πρωτοστατούμε στην επανεκκίνηση του κλάδου αυτό το καλοκαίρι». Ο Διευθύνων Σύμβουλος της MSC Cruises, επίσης αναφέρθηκε και στα πρωτόκολλα ασφαλείας που εφαρμόζει ήδη η εταιρία με στόχο να διασφαλίσει την ασφάλεια τόσο των επιβατών έναντι της πανδημίας όσο και των λιμένων που θα καταπλέουν τα πλοία της εταιρίας.