Η Norwegian Cruise Line παρουσίασε το πολυαναμενόμενο Norwegian Prima

Χρόνος ανάγνωσης ⏰ 2 λεπτά

Η Norwegian Cruise Line, πρωτοπόρος στην παγκόσμια κρουαζιέρα με ιστορία που εδώ και 54 χρόνια αλλάζει τα δεδομένα στον κλάδο, άνοιξε σήμερα για κρατήσεις το πρώτο από τα έξι κρουαζιερόπλοιά της στην πολυαναμενόμενη νέα κατηγορία Prima Class –την πρώτη νέα κατηγορία κρουαζιερόπλοιων της εταιρείας τα τελευταία 10 χρόνια.

Με ταξίδια που ξεκινούν το καλοκαίρι του 2022, το Norwegian Prima, το πρώτο από τα έξι πλοία της νέας κατηγορίας, θα έχει μήκος 295 μέτρα, εκτόπισμα 142.500 μεικτούς τόνους και θα μπορεί να φιλοξενήσει 3.215 άτομα με διπλάσια χωρητικότητα. Το νέο κρουαζιερόπλοιο αλλάζει τα δεδομένα για την NCL, προσφέροντας στους επισκέπτες συναρπαστικά δρομολόγια, περισσότερους ανοιχτούς χώρους, μελετημένο και εντυπωσιακό σχεδιασμό και ποικιλία νέων εμπειριών, πάντα με την εξαιρετική εξυπηρέτηση της Norwegian.

«Παρότι δεν έχουμε ταξιδέψει εδώ κα περισσότερο από ένα χρόνο, δεν σταματήσαμε ποτέ να δουλεύουμε και να καινοτομούμε, ούτε για μια στιγμή», δήλωσε ο Harry Sommer, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Norwegian Cruise Line.

«Στην πραγματικότητα, αυξήσαμε τις εταιρικές επενδύσεις μας για να προσφέρουμε στους επισκέπτες αξέχαστες εμπειρίες που ξεπερνούν τις προσδοκίες τους. Όχι μόνο θα επανεκκινήσουμε τις κρουαζιέρες αυτόν τον Ιούλιο, αλλά είμαστε πολύ περήφανοι και χαρούμενοι που ανακοινώνουμε και την έναρξη ενός συναρπαστικού νέου κεφαλαίου, καθώς παρουσιάζουμε την Prima Class και το Norwegian Prima, το πρώτο πλοίο από μια νέα σειρά ασυναγώνιστων σκαφών».

Και ο κ. Sommer συνέχισε: «Είναι μία ακόμα απόδειξη της εξέλιξης της εταιρείας μας, που συνδυάζει τη φιλοσοφία ‘Πρώτα ο Επισκέπτης’ με το πνεύμα καινοτομίας που μας χαρακτηρίζει: το Norwegian Prima ενσαρκώνει ό,τι αγαπούν οι επισκέπτες στην NCL και ανεβάζει τον πήχη. Αυτή η ολοκαίνουργια κατηγορία πλοίων έχει σχεδιαστεί πραγματικά για να δώσει προτεραιότητα στους επισκέπτες μας».

Το κύτος του εκπληκτικού νέου κρουαζιερόπλοιου, που φτιάχτηκε στη Marghera της Ιταλίας, στο ναυπηγείο Fincantieri, είναι εντυπωσιακά φιλοτεχνημένο από τον Ιταλό καλλιτέχνη γκράφιτι Manuel Di Rita, ευρύτερα γνωστό ως «Peeta».

Για πρώτη φορά σε πλοίο της NCL, η διακόσμηση του κύτους επεκτείνεται σε όλο το εμπρόσθιο μέρος. Μεταξύ των παγκόσμιας κλάσης αρχιτεκτόνων που συνέβαλαν στη σχεδίαση του Norwegian Prima περιλαμβάνονται ο Ιταλός σχεδιαστής Piero Lissoni και οι κορυφαίες αρχιτεκτονικές εταιρείες Rockwell Group, SMC Design, Tillberg Design of Sweden, YSA DESIGN και το Studio Dado με έδρα το Μαϊάμι, οι οποίοι συνέλαβαν και συνέθεσαν μοναδικά της αισθητική των ποικίλλων εστιατορίων, καμπινών και κοινόχρηστων χώρων επί του σκάφους.