ΧΑ: Το “καμπανάκι” χτύπησε σήμερα η διοίκηση της Costamare

Χρόνος ανάγνωσης ⏰ < 1 λεπτό

Την εταιρεία Costamare Participations Plc υποδέχθηκε σήμερα το Χρηματιστήριο Αθηνών με αφορμή την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση του εταιρικού της ομολόγου, με το οποίο άντλησε συνολικά 100 εκατ. ευρώ.

Το εκτελεστικό μέλος του ΔΣ της εταιρείας, Γρηγόρης Ζήκος, χτύπησε το παραδοσιακό καμπανάκι κηρύσσοντας την έναρξη της σημερινής συνεδρίασης. Το “παρών” έδωσαν και οι κ.κ. Αναστάσιος Γαβριηλίδης, Εκτελεστικό Μέλος ΔΣ και Δημήτρης Παγκράτης, Finance Director.

Υποδεχόμενος τα εκτελεστικά μέλη της διοίκησης και στελέχη του Ομίλου, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών Σωκράτης Λαζαρίδης, αναφέρθηκε στην ιδιαίτερα σημαντική επιτυχία διάθεσης της έκδοσης, ευχαρίστησε την Costamare Participations Plc για το ιστορικό βήμα εισαγωγής του πρώτου ομολόγου από τον κλάδο της ναυτιλίας και συνεχάρη τους ανάδοχους για τη συμβολή τους στο εγχείρημα.

“Ευχαριστούμε για όλη τη στήριξη που είχαμε για την εισαγωγή του πρώτου ομολόγου ποντοπόρου ναυτιλίας στο Χρηματιστήριο . Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που βρισκόμαστε σήμερα εδώ”, τόνισε από την πλευρά του το Εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Costamare Participations Plc Γρηγόρης Ζήκος προσθέτοντας: “Eυελπιστούμε αυτή η προσπάθεια να αποτελέσει την αφετηρία και για επόμενες εκδόσεις και εισαγωγές ναυτιλιακών εταιρειών στην ελληνική χρηματιστηριακή αγορά ώστε να βοηθήσουμε και εμείς από την πλευρά μας στην αναβάθμιση της ελληνικής κεφαλαιαγοράς”.