ΕΕΕ: Tι δήλωσε για την παραίτηση Παναγιώτη Λασκαρίδη

Χρόνος ανάγνωσης ⏰ < 1 λεπτό

Άμεση ήταν η αντίδραση της διοίκησης της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών(ΕΕΕ) στα όσα υποστηρίζει στην επιστολή παραίτησής του ο εφοπλιστής Πάνος Λασκαρίδης.

Η ΕΕΕ αποδοκιμάζει τους ισχυρισμούς του κ.Λασκαρίδη περί ξεκαθαρίσματος λογαριασμών, τονίζοντας ότι “αρνείται να παραδεχτεί ( ο κ.Λσκαρίδης) πως η παριτήσή του οφείλεται στο σάλο που προκάλεσε με τις δηλώσεις του.

΄Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ενώσεως Ελλήνων Εφοπλιστών, σε καθολική σύνθεση, έκρινε ομόφωνα αποδεκτή την παραίτηση του κ. Παναγιώτη Λασκαρίδη από μέλος του, καθώς και ευρύτερα από την Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών, απορρίπτοντας ολοσχερώς τους ανυπόστατους και προκλητικούς ισχυρισμούς του.

Εξέφρασε επίσης την έντονη απογοήτευση και αποδοκιμασία του για το γεγονός ότι αρνείται να παραδεχθεί πως η παραίτησή του οφείλεται προδήλως στην πρωτοφανή κατάσταση που ο ίδιος προκάλεσε με τις δηλώσεις του που ήρθαν στη δημοσιότητα.

Επιπροσθέτως το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΕΕ επικρότησε ομόφωνα τους χειρισμούς του ατυχούς αυτού θέματος από τον Πρόεδρο και το Προεδρείο, επαναλαμβάνοντας για ακόμα μία φορά την απόλυτη στήριξη και αμέριστη συμπαράσταση σε αυτούς, και καταλήγοντας ότι η ΕΕΕ παραμένει ενωμένη στη συνέχιση του έργου της, κοντά στην Πολιτεία και την κοινωνία.