Νέες υπηρεσίες από τη Let’s Ferry

Χρόνος ανάγνωσης ⏰ < 1 λεπτό

Νέες υπηρεσίες ανακοίνωσε η Let’s Ferry η οποία επεκτείνει το δίκτυό της στον τουρισμό και το e-commerce.

Η πλατφόρμα έκδοσης ακτοπλοϊκών εισιτηρίων διευρύνει τις προσφερόμενες υπηρεσίες της με την έκδοση αεροπορικών εισιτηρίων και τις κρατήσεις ξενοδοχείων.

Έτσι, με ένα κλικ οι ταξιδιώτες μπορούν να ενημερωθούν εύκολα και γρήγορα για τους ναύλους και τα δρομολόγια των αεροπορικών εισιτηρίων από και προς τους περισσότερους προορισμούς Ελλάδας και εξωτερικού και στη συνέχεια να προχωρήσουν στις αγορές τους, στις καλύτερες τιμές, αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της εταιρείας.

«Η οργάνωση ενός ταξιδιού γίνεται τώρα ακόμα πιο ευχάριστη εμπειρία αφού ενσωματώνεται στην ιστοσελίδα www.letsferry.com και δυνατότητα κράτησης ξενοδοχείου ή η εναλλακτική του αεροπορικού ταξιδιού. Έτσι όλες οι ταξιδιωτικές ανάγκες των χρηστών συγκεντρώνονται σε ένα site», όπως αναφέρει η η Digital Director της Let’s Ferry Χριστίνα Φωτεινοπούλου.

«Επενδύοντας στην τεχνολογία που βοηθά στην απλοποίηση των ταξιδιών, η Let’s Ferry βοηθά τους ταξιδιώτες να συνδεθούν με καταλύματα κάθε τύπου και κοστολογίου για ολιγοήμερες ή περισσότερες ημέρες σε Ελλάδα και εξωτερικό. Ξενοδοχεία, πολυτελείς βίλες, δωμάτια, resorts, σπίτια για αναψυχή ή για επαγγελματικά ταξίδια, σε χιλιάδες πόλεις, σε κεντρικά σημεία, στα προάστια, σε τουριστικά θέρετρα, στην καλύτερη εγγυημένη τιμή», προσθέτει η κ. Φωτεινοπούλου.