Καταγγελία: Γιατρός πέταξε δόσεις εμβολίων στα σκουπίδια

Χρόνος ανάγνωσης ⏰ < 1 λεπτό

Με μια περίεργη υπόθεση θρίλερ ασχολείται τις τελευταίες ώρες το αστυνομικό τμήμα της Βουλιαγμένης μετά από καταγγελία περιστατικού σε νοσοκομείο ότι γιατρός πήγαινε με άτομα στον εμβολιαστικό χώρο με σκοπό να εμβολιαστούν κατά του Covid-19 αλλά δεν εμβολιάζονταν.

Όλα άρχισαν πριν δυο ημέρες όταν ο γιατρός του νοσοκομείου έφτασε μαζί με 5 άτομα στο νοσοκομείο και όπως ζήτησε στη νοσηλεύτρια που είχε βάρδια θα εμβολίαζε ο ίδιος τα συγκεκριμένα άτομα.

Όμως κάποια στιγμή σύμφωνα με την καταγγελία, ο γιατρός προσποιούνταν ότι έκανε τον εμβολιασμό αλλά πετούσε το εμβόλιο και τις σύριγγες. Η νοσηλεύτρια βρήκε μια σύριγγα με το εμβόλιο στο καλάθι των σκουπιδιών και αμέσως ενημέρωσε τους προϊσταμένους της. Από τον έλεγχο έλειπαν τρεις ακόμα δόσεις που υποθέτουν οι αρχές ότι επίσης εξαφανίστηκαν και κατέληξαν στα σκουπίδια.

Ενημερώθηκε αμέσως το τοπικό τμήμα ασφαλείας ενώ ο γιατρός εξαφανίστηκε και παρά τις αναζητήσεις των Αρχών δεν εντοπίστηκε. Πάντως τα ερωτήματα και οι απορίες είναι πολλές με τις αστυνομικές Αρχές να προσπαθούν να δώσουν απαντήσεις.

Σε βάρος του 54 χρόνου γιατρού σχηματίστηκε δικογραφία για παραβίαση μέτρων για πρόληψη ασθενειών και για υφαρπαγή ψεύδους βεβαίωσης.