Θετικός στον κορωνοϊό ο Γιάννης Μώραλης

Χρόνος ανάγνωσης ⏰ < 1 λεπτό

Ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης έγραψε στο Facebook ότι βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης. Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, υπογραμμίζοντας ότι επειδή είναι εμβολιασμένος, το περνά «σαν ένα μικρό κρύωμα».

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μώραλης «ο σκοπός της δημοσιοποίησης της θετικότητας μου είναι ένας και μοναδικός. Να πειστούν και οι λίγοι δύσπιστοι ότι το εμβόλιο είναι ο μοναδικός και σίγουρα ο ασφαλέστερος τρόπος να προστατέψουμε τους εαυτούς μας αλλά και τους γύρω μας».

«Ευτυχώς που ο ιός με “συνάντησε” εχθές διπλά εμβολιασμένο. Λόγω του εμβολιασμού, τον οποίο έκανα όσο πιο γρήγορα μπορούσα, μοιάζει σαν ένα μικρό κρύωμα με μοναδική συνέπεια κάποιες μέρες στην απομόνωση. Αν δεν είχα εμβολιαστεί κατά πάσα πιθανότητα τα πράγματα θα ήταν χειρότερα.

Άλλωστε ο σκοπός της δημοσιοποίησης της θετικότητας μου είναι ένας και μοναδικός. Να πειστούν και οι λίγοι δύσπιστοι ότι το εμβόλιο είναι ο μοναδικός και σίγουρα ο ασφαλέστερος τρόπος να προστατέψουμε τους εαυτούς μας αλλά και τους γύρω μας».