Γιατρός έλεγε σε ασθενή του που νοσηλεύεται με κορωνοϊό ότι το εμβόλιο έχει νερό!

Χρόνος ανάγνωσης ⏰ 2 λεπτά

Και όμως, γιατρός που ανήκει στο υγειονομικό προσωπικό νοσηλευτικού ιδρύματος της Πάτρας,
παρότρυνε ασθενή με διαβήτη και την οικογένειά του, να μην εμβολιαστούν για τον κορωνοϊό, με αποτέλεσμα να κολλήσουν και να νοσηλευτούν!

Ο συγκεκριμένος γιατρός, σύμφωνα με τις καταγγελίες της οικογένειας, διακινούσε την άποψη ότι τα εμβόλια είναι… νερό, γι’ αυτό και μετά την περιπέτειά τους αναμένεται να κινηθούν νομικά εναντίον του.

Την καταγγελία εκ μέρους της οικογένειας που νοσηλεύεται, μετέφερε συγγενής, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, αναφέροντας: «Στο Νοσοκομείο του Ρίου νοσηλεύεται ο 45χρονος ανιψιός μου και ο πεθερός του, ενώ στον “Άγιο Ανδρέα” η πεθερά του. Νοσηλεύονται εδώ και 15 ημέρες.

Ο ανιψιός μου δεν ήταν ότι δεν ήθελε να κάνει το εμβόλιο. Αλλά ο γιατρός που τον παρακολουθούσε για το ζάχαρο ήταν εναντίον του εμβολίου. Συγκεκριμένα του έλεγε: “Έλα ρε, που θα πας να εμβολιαστείς, νερό έχουν τα εμβόλια. Ούτε εσύ να πας, ούτε άλλος από την οικογένεια. Ο κύριος αυτός δουλεύει σε νοσοκομείο της Αχαΐας. Η οικογένεια έχει διαλυθεί. Όλοι μας είμαστε διαλυμένοι. Με το καλό να γυρίσει σπίτι του ο ανιψιός μου και με τον κύριο αυτόν θα τα πούμε στα δικαστήρια. Όταν δε τον πήρε η γυναίκα του τηλέφωνο και του είπε: “Γιατρέ, ο πυρετός έφτασε σαράντα, θα τον πάω στο νοσοκομείο” η απάντησή του ήταν: “Δώστε του ένα ντεπόν”.

Η γυναίκα του δεν τον άκουσε και τον πήγε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο του Αιγίου και από εκεί στο νοσοκομείο του Ρίου. Οι εγκληματίες γιατροί ζούνε ανάμεσά μας. Ας πάνε όλα καλά για την οικογένειά μας και τα υπόλοιπα στη δικαιοσύνη…».