Αντετοκούνμπο: «Πάντα νιώθαμε Έλληνες”

Χρόνος ανάγνωσης ⏰ < 1 λεπτό

Την τελετή ορκωμοσίας της μητέρας του Βερόνικα, και του αδερφού του, Αλέξανδρου, οι οποίοι πολιτογραφήθηκαν Έλληνες παρακολούθησε ο σπουδαίος άσος του NBA, Γιάννης Αντετοκούνμπο ο οποίος βρέθηκε στη Μέγαρο Μαξίμου.

Παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη έγινε η ορκωμοσία της Βερόνικας Αντετοκούνμπο και του γιου της Άλεξ οι οποίοι πολιτογραφήθηκαν τιμητικά Έλληνες. Μαζί τους ήταν και ο Greek Freak, ο οποίος παρακολούθησε την τελετή στο πλευρό το πρωθυπουργού.

Εξερχόμενος από το Μέγαρο Μαξίμου ο Greek Freak, είπε χαρακτηριστικά: «Πάντα νιώθαμε Έλληνες, αλλά τώρα που είμαστε και με τη σφραγίδα είμαστε ακόμα πιο ευτυχισμένοι”.

«Συγχαρητήρια. Είστε τώρα όλη η οικογένεια Έλληνες πολίτες. Και επειδή έχουμε πει πολλά πράγματα για τα παιδιά και για το πόσο υπερήφανους μας έχετε κάνει ως χώρα. Θα ήθελα να πω μια κουβέντα για την κυρία Βερόνικα. Για το γεγονός ότι μεγαλώσατε καταπληκτικά παιδιά με αξιοπρέπεια και ήθος. Είστε ο πυλώνας και η κολώνα της οικογένειας», είπε από την πλευρά του ο πρωθυπουργός.

«Μακάρι να ήταν εδώ πέρα μαζί σας ο πατέρας σας, θα ήταν πάρα πολύ υπερήφανος. Και νομίζω ότι στο πρόσωπό σας, στο πρόσωπο όλης της οικογένειας αντικατοπτρίζεται η Ελλάδα που θέλουμε. Η Ελλάδα που προσπαθεί, που ανταγωνίζεται, που ξεπερνά τις δυσκολίες και κρατάει ενωμένη την οικογένειά της. Και μια Ελλάδα που μας κάνει υπερήφανους παντού», πρόσθεσε.