Ράλι για το bitcoin

Χρόνος ανάγνωσης ⏰ < 1 λεπτό

Ράλι πραγματοποιεί η τιμή του Bitcoin τη Δευτέρα, καθώς έφτασε να ενισχύεται κατά 5,5%, στα 61.987 δολάρια, στις 11.03 π.μ. (ώρα Ελλάδος) στο Λονδίνο. Η τιμή του Bitcoin έχει υπερδιπλασιαστεί σε σχέση με τις αρχές του έτους.

Το σαββατοκύριακο, υποχώρησε κοντά στα 59.000 δολ. Τα όρια τα οποία παρακολουθεί η αγορά σχετικά με το bitcoin είναι τα 60.000 δολ., καθώς και το ιστορικό υψηλό των 64.870 δολ., που κατεγράφη τον Απρίλιο.

Το Bitcoin πιθανότατα θα πλησιάσει το ιστορικό υψηλό του εν μέσω του ντεμπούτου του ETF, “ωστόσο δεν θα ήταν απίθανό να δούμε κάποιο profit taking όταν πλησιάσουμε πολύ σε αυτά τα επίπεδα”, αναφέρει ο Pankaj Balani, CEO του ανταλλακτηρίου παραγωγών κρυπτονομισμάτων Delta Exchange, σε σημείωμά του. “Σε γενικές γραμμές η μεταβλητότητα στο Bitcoin θα είναι υψηλή, ανεξαρτήτως του πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα”.

Στα υπόλοιπα κρυπτονομίσματα, το δεύτερο μεγαλύτερο σε κεφαλαιοποίηση κρυπτονόμισμα Ether κερδίζει περί το 4%, ενώ το Binance Coin καταλαμβάνει πλέον την τρίτη θέση στα κρυπτονομίσματα παγκοσμίως, μετά από ένα ράλι 17% την τελευταία εβδομάδα, σύμφωνα με το CoinGecko.com.