Στο λιμάνι του Βόλου ο πρόεδρος και δ/νωνσύμβουλος του ΤΑΙΠΕΔ ενόψει της αξιοποίησής του

Χρόνος ανάγνωσης ⏰ < 1 λεπτό

Συνεχίζοντας τις επαφές γνωριμίας και ενεργού επικοινωνίας με τις τοπικές κοινωνίες, όπου υπάρχουν περιουσιακά στοιχεία του ελληνικού δημοσίου υπό τη διαχείριση του ΤΑΙΠΕΔ, η διοίκηση του Ταμείου, εκπροσωπούμενη από τον πρόεδρο, Θανάση Ζηλιασκόπουλο και τον διευθύνοντα σύμβουλο, Δημήτρη Πολίτη, επισκέπτεται σήμερα τον Βόλο.

Η διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ, εταιρεία μέλος του Υπερταμείου (ΕΕΣΥΠ), συνοδευόμενη και από στελέχη του Ταμείου, θα επισκεφθεί το λιμάνι της Βόλου και θα έχει επαφές, μεταξύ άλλων, με την πρόεδρο του Οργανισμού Λιμένος Βόλου, Βιολέττα Μήτρου, τον διευθύνοντα σύμβουλο, Σωκράτη Αναγνώστου και με τους εργαζόμενους, όπου θα συζητήσουν την πορεία του λιμανιού και τις προοπτικές ανάπτυξής του.

Οι κ.κ. Ζηλιασκόπουλος και Πολίτης θα έχουν επίσης, συναντήσεις με τον Δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο και με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστό.

Υπενθυμίζεται ότι, το ΤΑΙΠΕΔ έχει προκηρύξει διαγωνισμούς για τα λιμάνια Ηγουμενίτσας, Αλεξανδρούπολης, Ηρακλείου και Καβάλας και, όπως φαίνεται, ακολουθεί το λιμάνι του Βόλου.

Για το λιμάνι του Βόλου αναμένεται απόφαση του ΥΠΕΘΑ σχετικά με την ανάπτυξη ναύσταθμου στο λιμάνι (ακριβής προσδιορισμός έκτασης), προκειμένου να συνταχθούν οι τελικοί όροι του διαγωνισμού.

Πηγή:metaforespress