Φαντασμαγορικό υπερθέαμα η φωταγώγηση του Πύργου Πειραιά

Χρόνος ανάγνωσης ⏰ 2 λεπτά

Φαντασμαγορικές εικόνες γεμάτες λάμψη, φως και πανδαισία χρωμάτων εξέπεμψε ο εμβληματικός Πύργος του Πειραιά, ο οποίος φωταγωγήθηκε σε ένα ακόμα πιο εντυπωσιακό υπερθέαμα, το οποίο καθήλωσε και έστρεψε όλα τα βλέμματα στο μεγάλο λιμάνι!

Το δεύτερο υψηλότερο κτήριο της Ελλάδος, σύμβολο αναγέννησης και ορόσημο για την ανάπτυξη της πόλης, το οποίο δεσπόζει σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία του Πειραιά έλαμψε, πλημμυρίζοντας με φως το μεγάλο λιμάνι και τον Πειραϊκό ουρανό, σε μια φωταγώγηση μοναδικής αισθητικής γεμάτη παλμό, συναίσθημα και γιορτινά χρώματα!

Ο Δήμος Πειραιά και η Piraeus Tower Α.Ε., διοργάνωσαν και εφέτος τον μοναδικό αυτό φωτισμό, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων «Χριστούγεννα στον Πειραιά-Γιορτές στις Γειτονιές», με στόχο να μεταδώσουν – σε μια δύσκολη συγκυρία λόγω της πανδημίας – μαγεία, λάμψη και χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στον Πειραιά. Μάλιστα, τα φώτα στον Πύργο θα λάμπουν στον Πειραϊκό ουρανό για ένα ολόκληρο μήνα, στέλνοντας ένα μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας για τη νέα χρονιά.

Το έναυσμα για τη φωταγώγηση του Πύργου έδωσαν από το λιμάνι του Πειραιά, ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Μώραλης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Piraeus Tower Α.Ε. κ. Δημήτρης Ανδριόπουλος και η Γενική Διευθύντρια Οικονομικών & Εργασιών της PRODEA Investments κα Τερέζα Μεσσάρη, με εκατοντάδες πολίτες να παρακολουθούν το ξεχωριστό αυτό θέαμα, μέσω live streaming από την ιστοσελίδα https://christmasinpiraeus.com και από τα youtube και facebook του destination piraeus.

Δείτε τη φωταγώγηση του Πύργου, στην ιστοσελίδα https://christmasinpiraeus.com καθώς και στο youtube του destination piraeus.

Ενημερωθείτε για τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Πειραιά στην ιστοσελίδα https://christmasinpiraeus.com