Κοινοπραξία Heidmar και Capital Ship Management

Χρόνος ανάγνωσης ⏰ 2 λεπτά

Η Capital Ship Management Corp. («Capital») και η Heidmar Inc ανακοίνωσαν τη σύσταση μιας κοινοπραξίας που συνδυάζει τη μακροχρόνια εμπορική δύναμη των δύο οργανισμών στον κλάδο των δεξαμενόπλοιων.

Και τα 32 δεξαμενόπλοια που διαχειρίζεται η Capital θα ενταχθούν στα pool που διαχειρίζεται η Heidmar.

Μετά τη σύσταση της κοινοπραξίας, η Heidmar θα εκμεταλλεύεται περίπου 60 δεξαμενόπλοια αργού, προϊόντων και χημικών με χωρητικότητα από 10.000 dwt έως VLCC και θα απασχοληθούν περισσότεροι από 35 ταλαντούχα στελέχη από την Αθήνα, το Λονδίνο και τη Σιγκαπούρη.

Ο Pankaj Khanna, Διευθύνων Σύμβουλος της Heidmar Inc, σχολίασε μεταξύ άλλων: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ανακοινώνω σήμερα την κοινοπραξία με την Capital και την επανέναρξη της επωνυμίας Heidmar. Η πλατφόρμα συναλλαγών της Heidmar που έχει εξαιρετική φήμη στην αγορά για δεκαετίες και η εξαιρετική απόδοση των pool μας ήταν βασικοί μοχλοί για την προσέλκυση ποιοτικών ιδιοκτητών δεξαμενόπλοιων όπως η Capital.

Συνολικά, έχουμε εργαστεί σκληρά από τον Νοέμβριο του 2020 για να ανανεώσουμε τον στόλο της Heidmar από 7 σε σχεδόν 60 δεξαμενόπλοια σήμερα. Η προσθήκη της ταλαντούχας εμπορικής ομάδας της Capital στην ομάδα της Heidmar θα δημιουργήσει έναν ισχυρό κινητήρα για την εξαγωγή της καλύτερης απόδοσης από τα υπό διαχείριση στοιχεία ενεργητικού σε μια προκλητική και δυναμική αγορά δεξαμενόπλοιων.

Αυτή η κοινοπραξία είναι ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση για τη Heidmar και ελπίζουμε ότι θα την ακολουθήσουν και άλλες, οι οποίες επίσης βλέπουν τις ίδιες αρετές. Συνεχίζουμε να επικεντρώνουμε τις προσπάθειές μας στην υλοποίηση του οράματος μιας πλατφόρμας υπηρεσιών που θα προσφέρει στους οικονομικούς και στρατηγικούς ιδιοκτήτες δεξαμενόπλοιων ή bulkers, επιλογές για να αξιοποιήσουν τα περιουσιακά τους στοιχεία για τις καλύτερες αποδόσεις».