Στην Αθήνα η μεγαλύτερη παγκόσμια συνάντηση για το Marketing

Χρόνος ανάγνωσης ⏰ < 1 λεπτό

Η μεγαλύτερη παγκόσμια συνάντηση για το marketing και την επικοινωνία, φέτος πραγματοποιείται, για πρώτη φορά, στην Αθήνα.

H Unilever θα είναι Μεγάλος Χορηγός στο Global Marketing Conference 2022, ενώ το Συνέδριο, που θα γίνει στις 7 Απριλίου, συνδιοργανώνεται από τον Σύνδεσμο Διαφημιζομένων Ελλάδος (ΣΔΕ) και την Παγκόσμια Ομοσπονδία Διαφημιζομένων (World Federation of Advertisers – WFA) και συγκεντρώνει τους πλέον διακεκριμένους εκπροσώπους του κλάδου και εκπροσώπους των ισχυρότερων εμπορικών σημάτων.

Οι ομιλητές, κορυφαίες προσωπικότητες του παγκόσμιου marketing θα μοιραστούν με το κοινό τις σημαντικότερες τάσεις στο marketing και την επικοινωνία και τις στρατηγικές ανάπτυξης στο σημερινό ιδιαίτερα απαιτητικό και ραγδαία μεταβαλλόμενο διεθνές επιχειρηματικό περιβάλλον.

Μεταξύ των κορυφαίων ομιλητών – ηγετών του παγκόσμιου Marketing θα είναι και η Conny Braams, Chief Digital and Marketing Officer της Unilever, η οποία βραβεύτηκε πρόσφατα από την WFA ως Global Marketer του 2021. Η Conny Braams, ως keynote speaker του συνεδρίου, θα μοιραστεί από σκηνής με το κοινό το όραμά της για ένα ανθρωποκεντρικό μέλλον στο marketing και την επικοινωνία.