Ελλάδα επιλέγουν οι Αμερικανοί για τις διακοπές τους

Χρόνος ανάγνωσης ⏰ < 1 λεπτό

Οι Αμερικανοί επιλέγουν Ελλάδα, εάν κρίνει κανείς από τις διαθέσιμες θέσεις που προσφέρει η American Airlines στην Αθήνα.

Η δραστηριότητα της American στην Αθήνα αυξάνεται κατά 80% σε σύγκριση με το 2019 και κατά 47% σε σύγκριση με το 2021, με 281.292 διαθέσιμες θέσεις.

Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι στις 6 Μαΐου, ξεκινά την εποχική πτήση μεταξύ Αθήνας (ATH) και Νέας Υόρκης (JFK), η οποία προστίθεται στα καθημερινά δρομολόγια της εταιρείας προς το Σικάγο (ORD) και τη Φιλαδέλφεια (PHL), τα οποία ξεκίνησαν φέτος από τον Απρίλιο.

Οι πτήσεις προς το JFK θα πραγματοποιούνται με αεροσκάφη Boeing 777-200, οι πτήσεις προς το Σικάγο (ORD) με Boeing 787-9, ενώ οι πτήσεις προς τη Φιλαδέλφεια με Boeing 787-8.

Όλα τα δρομολόγιά μας προσφέρουν επιλογές με μεγαλύτερη ευελιξία στους πελάτες μας που ανυπομονούν να πετάξουν ξανά», δήλωσε ο Rhett Workman, Διευθύνων Σύμβουλος της American για την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Ασία.

«Υποδεχόμαστε με μεγάλο ενθουσιασμό την American Airlines και αυτό το καλοκαίρι, με καθημερινά δρομολόγια που θα συνδέουν απευθείας την Αθήνα με συναρπαστικές πόλεις όπως είναι η Φιλαδέλφεια και το Σικάγο από τον Απρίλιο, ενώ, από το Μάιο πλέον, και με τη Νέα Υόρκη», δήλωσε η Ιωάννα Παπαδοπούλου, Διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών.