Η νέα υπηρεσία “Smarthink” από το Φυσικό Αέριο

Χρόνος ανάγνωσης ⏰ 2 λεπτά

Νέα σελίδα στις ενεργειακές υπηρεσίες γράφει το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας, μέσα από την παρουσίαση του Smarthink, της ανατρεπτικής – για τα τεχνολογικά δεδομένα όχι μόνο της ελληνικής, αλλά και της ευρωπαϊκής αγοράς – υπηρεσίας, που ήρθε για να προσφέρει μοναδική άνεση, εξοικονόμηση και ολοκληρωμένη διαχείριση ενέργειας στους οικιακούς χρήστες.

Οπως αναφέρει η εταιρία σε σχετική ανακοίνωση, «επενδύοντας στην καινοτομία και την τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης, δημιούργησε το Smarthink, μια πρωτοποριακή υπηρεσία, που αξιοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη για τη δημιουργία οικοσυστημάτων Smart Homes.

Με αυτόν τον τρόπο, η νέα υπηρεσία προσφέρει συναρπαστικές λύσεις εξοικονόμησης και έξυπνης διαχείρισης ενέργειας και απευθύνεται σε όλους τους οικιακούς καταναλωτές, ανεξάρτητα μάλιστα από τον πάροχο που έχουν επιλέξει για την κάλυψη των ενεργειακών τους αναγκών.

Τις εντυπωσιακές λειτουργίες του Smarthink παρουσίασε η διοικητική ομάδα του Φυσικού Αερίου Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας σε μια εκδήλωση που μετέφερε τους συμμετέχοντες στο σπίτι του μέλλοντος, αναδεικνύοντας την άνεση, την ασφάλεια, την εξοικονόμηση, την αυτοματοποίηση και τις δυνατότητες απομακρυσμένης, αλλά και αυτοματοποιημένης διαχείρισης που φέρνει στους καταναλωτές το Smarthink σήμερα.

O Γιάννης Μητρόπουλος, Γενικός Διευθυντής του Φυσικού Αερίου Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας παρουσιάζοντας τη στρατηγική της εταιρείας στο πλαίσιο της ψηφιακής της μετάβασης τόνισε: «Το μέλλον της ενέργειας είναι ψηφιακό και σήμερα το φέρνει στην Ελλάδα το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας. Με όραμα και συνέπεια αξιοποιούμε τη συσσωρευμένη εμπειρία και τεχνογνωσία μας και επενδύουμε σε τεχνολογίες που πρωτίστως δημιουργούν αξία και σημαντικά οφέλη για τον καταναλωτή. Αυτή είναι μόνο η αρχή, καθώς δέσμευσή μας είναι να συνεχίσουμε να επεκτείνουμε τη δραστηριότητά μας σε τεχνολογικούς τομείς παροχής υπηρεσιών στην αγορά ενέργειας που θα πρωταγωνιστήσουν στο μέλλον και πρωτοπορούμε με καινοτομίες που προσφέρουν σημαντική αξία και πολλαπλά οφέλη στους καταναλωτές».

Η υπηρεσία Smarthink μαθαίνει από τις ανάγκες και τις συνήθειες του χρήστη και προσαρμόζεται εύκολα σε αυτές προσφέροντας άνεση, εξοικονόμηση και ασφάλεια. Το starter kit περιλαμβάνει τις βασικές συσκευές κέντρου ελέγχου του έξυπνου σπιτιού, και ουσιαστικά είναι μόνο η αρχή ενός πολυδιάστατου ενεργειακού μέλλοντος που σχεδιάζει το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας.

Το Smarthink my energy mate ως υπηρεσία θα είναι σύντομα διαθέσιμο online μέσα από το site smarthink.gr, τηλεφωνικά στο 181133, στα καταστήματα του Φυσικού Αερίου Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας και σε δίκτυο καταστημάτων επιλεγμένων συνεργατών. Η εφαρµογή Smarthink διατίθεται δωρεάν στο Apple App Store ή στο Google Play και σας περιμένει για να ανακαλύψετε το Οικοσύστηµα Smarthink!