Σε Μύκονο και Σαντορίνη οι Κρουαζιέρες Disney Dream

Χρόνος ανάγνωσης ⏰ 2 λεπτά

Το ντεμπούτο του στην Ευρώπη θα κάνει το Disney Dream της Disney Cruise Line, τον επόμενο χρόνο, με στάσεις στη Σαντορίνη και τη Μύκονο.

Το πλοίο, χωρητικότητας 4.000 επιβατών, θα εκτελεί κρουαζιέρες διάρκειας από τέσσερις έως 11 διανυκτερεύσεις, από διάφορες ευρωπαϊκές πόλεις, συμπεριλαμβανομένων έξι αναχωρήσεων από το Σαουθάμπτον.

Το Disney Dream θα προσφέρει ένα δρομολόγιο επτά διανυκτερεύσεων γύρω από το Ηνωμένο Βασίλειο με αναχώρηση από το Σαουθάμπτον, στις 10 Σεπτεμβρίου, με προσεγγίσεις σε λιμάνια όπως το Μπέλφαστ, το Γκρίνοκ, το Λίβερπουλ και το Πόρτλαντ.

Επίσης, στο πρόγραμμα του κρουαζιερόπλοιου περιλαμβάνεται κρουαζιέρα 10 διανυκτερεύσεων σε Ισλανδία, Νορβηγία και Γαλλία, με αναχώρηση από το Σαουθάμπτον και τελικό προορισμό την Κοπεγχάγη.

Οι τιμές για μια κρουαζιέρα μετ’ επιστροφής, τεσσάρων διανυκτερεύσεων, στην Ισπανία ή τη Γαλλία, από το Σαουθάμπτον, με το Disney Dream, ξεκινούν από 851 £ και το δρομολόγιο περιλαμβάνει προσεγγίσεις στο Μπιλμπάο ή τη Λα Ροσέλ.

Το Disney Dream θα προσφέρει, επίσης, κρουαζιέρες από τη Βαρκελώνη και τη Ρώμη, επτά διανυκτερεύσεων, με προσεγγίσεις στα ελληνικά νησιά της Σαντορίνης και της Μυκόνου.

Τρία πλοία του στόλου της Disney θα προσφέρουν κρουαζιέρες στις Μπαχάμες ή την Καραϊβική το επόμενο καλοκαίρι. Το Disney Wishes θα μεταφερθεί στο Port Canaveral για μια σειρά από κρουαζιέρες τριών και τεσσάρων διανυκτερεύσεων στις Μπαχάμες, στο Νασάου και το ιδιωτικό νησί της Disney, Castaway Cay.

Το Disney Fantasy θα πραγματοποιεί δρομολόγια πέντε έως 10 διανυκτερεύσεων από το Port Canaveral και το Disney Magic θα μεταφερθεί στο Μαϊάμι, το επόμενο Καλοκαίρι, για ένα συνδυασμό δρομολογίων, ξεκινώντας στις 27 Μαΐου.

Ειδικότερα, το κρουαζιερόπλοιο, θα πραγματοποιεί κρουαζιέρες τεσσάρων διανυκτερεύσεων στις Μπαχάμες και πέντε διανυκτερεύσεων στη δυτική Καραϊβική, ακολουθούμενες από δύο κρουαζιέρες επτά διανυκτερεύσεων, τον Ιούλιο, προς την ανατολική και δυτική Καραϊβική.
Οι κρατήσεις ανοίγουν στις 9 Μαΐου.

Πηγή: mykonosdaily.gr