Στρατηγική Συνεργασία μεταξύ Performance Technologies και SAS

Χρόνος ανάγνωσης ⏰ 2 λεπτά

Η Performance Technologies ανακοινώνει τη συνεργασία της, με την SAS, παγκόσμιο ηγέτη στην Ανάλυση Δεδομένων και Τεχνητή Νοημοσύνη, με σκοπό την ενίσχυση του ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος των επιχειρήσεων στην Ελλάδα, σε περιοχές όπως Customer Intelligence, Risk Management, Fraud & Security, Data Management και Internet of Things.

Η Performance Technologies, που πιστοποιήθηκε ως Silver Partner της SAS, διαθέτει αποδεδειγμένη εμπειρία στην περιοχή των Analytics και της Τεχνητής Νοημοσύνης και βοηθάει τους πελάτες της να παίρνουν στρατηγικές αποφάσεις με βάση τα δεδομένα, με σκοπό την επιτυχία και το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα ολόκληρου του οργανισμού.

Ο Διονύσης Χιντζίδης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Performance Technologies δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε τη νέα μας επιχειρηματική συνεργασία με τη SAS, ηγέτιδα εταιρεία στον τομέα της ανάλυσης δεδομένων. Μέσω καινοτόμων λογισμικών και υπηρεσιών, η SAS εμπνέει τους πελάτες της σε όλο τον κόσμο να μετατρέψουν τα δεδομένα σε νοημοσύνη. Είμαστε βέβαιοι ότι αυτή η νέα μας συνεργασία θα υποστηρίξει το ταξίδι των πελατών μας προς τον μετασχηματισμό τους σε data driven οργανισμούς, ένα όραμα που μοιραζόμαστε από κοινού με τη SAS»

Η Mirella Cerutti, SAS Regional Vice President Italy, Austria and South Eastern Europe δήλωσε «Η τεχνογνωσία της SAS και ο ενθουσιασμός της Performance Technologies για νέες προκλήσεις δημιουργούν έναν εξαιρετικό συνδυασμό για την ψηφιακή καινοτομία στην Ελλάδα. Η κοινή προσήλωση SAS και Performance Technologies στην αξιοποίηση των δεδομένων για τη λήψη κάθε επιχειρηματικής απόφασης θα βοηθήσει τους οργανισμούς σε κάθε κλάδο στην εκπλήρωση των άμεσων στρατηγικών τους στόχων, αλλά και στην ανάπτυξη της μακροπρόθεσμης στρατηγικής τους για τη νέα ψηφιακή εποχή».