Η Cargo360 πάει Θεσσαλονίκη

Χρόνος ανάγνωσης ⏰ 2 λεπτά

Η εμπορική δυναμική της Βόρειας Ελλάδας φαίνεται πλέον κάθε μέρα και περισσότερο καθαρά και η Cargo360 έρχεται στη Θεσσαλονίκη για να συνεισφέρει τα καινοτόμα εργαλεία της στον κλάδο των υπηρεσιών της Εφοδιαστικής Αλυσίδας.

Η νέα επένδυση της Cargo360 αφορά στη λειτουργία γραφείου δίπλα στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, στη διεύθυνση Σαλαμίνος 10, Τ.Κ. 546 25. Η γκάμα των υπηρεσιών που θα προσφέρει το νέο γραφείο της Cargo360 στον εμπορικό κόσμο της Βόρειας Ελλάδας είναι εκτελωνιστικές εργασίες, διεθνείς μεταφορές & διαμετακόμιση, τελωνειακή αποθήκευση και εξειδικευμένη συμβουλευτική σε θέματα που σχετίζονται με τα Τελωνεία.

Η Cargo360 ιδρύθηκε το 2018 στον Πειραιά και αποτελεί την επιχειρηματική συνέχεια επαγγελματιών με περισσότερα από τριάντα χρόνια δραστηριότητας στις εκτελωνιστικές εργασίες, τις διεθνείς μεταφορές και τα logistics. Μετά από τέσσερα χρόνια συνεχούς και εντυπωσιακής ανάπτυξης, περισσότερο στην αγορά της Νότιας Ελλάδας, ήρθε η ώρα να βρεθεί πιο κοντά στις ανάγκες της αγοράς της Θεσσαλονίκης, της Βόρειας Ελλάδας και της ευρύτερης περιοχής των Βαλκανίων.

Βασικός στόχος της Cargo360 παραμένει η παροχή καινοτόμων ολιστικών λύσεων, οι οποίες κάνουν τις εφοδιαστικές αλυσίδες των πελατών της περισσότερο αποδοτικές, ανθεκτικές και βιώσιμες. Η ομάδα της Cargo360 στελεχώνεται από αναγνωρισμένους επαγγελματίες με πολυετή πείρα σε υπηρεσίες που στηρίζουν την Εφοδιαστική Αλυσίδα και αποτελεί τον πλέον σταθερό και αξιόπιστο συνεργάτη και σύμβουλο για την Ελληνική και τη διεθνή αγορά. Η ομάδα πλαισιώνεται από συνεργάτες στην Ελλάδα, την Κύπρο, την Ευρώπη, την Ασία και τη Βόρεια Αμερική, οι οποίοι διαθέτουν εξειδικευμένη γνώση και ευρεία παλέτα υπηρεσιών.

Η Cargo360, από την αρχή της λειτουργίας της, έχει τρέξει με επιτυχία σημαντικά έργα που αφορούν στη διαχείριση τελωνιακών θεμάτων και φορτίων που υπόκεινται σε ειδικά φορολογικά και τελωνειακά καθεστώτα, χρησιμοποιώντας όλα τα εργαλεία που παρέχει η ευρωπαϊκή τελωνειακή νομοθεσία. Επίσης, εξειδικεύεται στις συνδυασμένες διεθνείς μεταφορές, βασιζόμενη στο δίκτυο των ανταποκριτών της στην Άπω Ανατολή και την Ευρώπη. Ανοιχτή στις προκλήσεις και τις τεχνολογικές αλλαγές που παρουσιάζονται συνεχώς, χρησιμοποιεί την τεχνογνωσία της για να δίνει εξειδικευμένες λύσεις στις απαιτήσεις των πελατών της.